1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lähevad tagasi koolipinki
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lähevad tagasi koolipinki

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lähevad tagasi koolipinki

Eesti hinnatud telestaarid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lähevad tagasi koolipinki uusi oskusi omandama.

Nende seiklustest valmib veebiseriaal, mis annab häid ideid, kuhu ja mida võiks õppima minna, et elus paremini toime tulla.

“Otsustasime projektis osaleda, sest uute ametite proovimine ja kasulike teadmiste omandamine on meile olnud alati südamelähedane. Kunagi ei tea, millal teletöö otsa saab. Uuesti õppima minnes anname panuse Eesti ühiskonna tugevdamisse ja samas saame ise uusi ameteid proovida,” kommenteeris Teet Margna.

“On vaja motivatsiooni ja toetust nii perekonnalt, sõpradelt, tööandjalt kui ka riigilt,“ ütles haridusministeeriumi täiskasvanuhariduse osakonna juhataja Terje Haidak ja lisas, et nii riigi kui ka inimeste endi huvides on see, et pooleli jäänud haridustee saaks lõpetatud. “Selle aasta teises kvartalis tõusis elukestvas õppes osalemise protsent rekordilise tulemuseni 21,7. Samas on Eestis endiselt üsna suur eri- ja kutsealase hariduseta täiskasvanute osakaal: ligikaudu 193 000 inimest. Samuti on palju neid, kellel tööoskused vajavad kaasajastamist.”

“Õpi midagi uut koos teiste täiskasvanutega” on üle-eestiline täiskasvanuharidust populariseeriv ja õppimisvõimalusi tutvustav ettevõtmine, mille fookuses on uute oskuste omandamine ja enesetäiendamine olenemata vanusest. Veebiseriaali saab vaadata lehel Jällekooli.ee, kus on ka ülevaade erinevatest õppimisvõimalustest.

Head Uudised GoodNews