1. Avaleht
  2. Melu
  3. Telesõu “Ma näen su häält” nõunikega liitub andekas Maarja-Liis Ilus
Telesõu “Ma näen su häält” nõunikega liitub andekas Maarja-Liis Ilus

Telesõu “Ma näen su häält” nõunikega liitub andekas Maarja-Liis Ilus

Meelelahutussaade “Ma näen su häält” tõestab ka sel pühapäeval, et avastamata talente on Eestist küll ja veel. Emotsiooniderohkes telesõus asuvad lauljate seast teesklejaid elimineerima särasilmsed sõbrannad Viljandimaalt.

Ligi 30 aastat tagasi koolipingis sõbrunenud Maija-Leena Pertel ja Karin Alp on tegusad naised, kes plaanivad telemängus panna proovile oma naiseliku vaistu ning huumorimeele. Võidu korral jagavad nad auhinnaraha sõbralikult pooleks.

Foto: Kanal 2

Külalisnõunikuna tuleb saatesse armastatud muusik Maarja-Liis Ilus. Laulja sõnab, et sel hooajal võlus teda eriliselt Elina Nechayeva ja end Ärinõustaja karakteri taha peitnud Maurizio D’Agapito duett. Maarja-Liis sõnab, et kui sel pühapäeval peaks lõppvooru jõudma teeskleja, püüab ta säilitada külma närvi ning ise lõpuni kindlalt teel püsida. “Kui tegime heliproovi, siis saate produtsent Kaupo Karelson püüdis mulle veidi paksemat nahka kasvatada. Ma usun, et täna sellest hullemaks vast ei lähe,” lisab laulja.

Foto: Kanal 2
  • Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Õhtujuht, Karaokeäss, Ripsmetehnik, Loodusgiid, Soome eestlane, Abiturient ja Rahatark. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.
Head Uudised GoodNews