1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TOIVO ASMER PAIDES! Paide linna ja kohaliku raadio sünnipäevale on oodata ka Toivo Asmerit
TOIVO ASMER PAIDES! Paide linna ja kohaliku raadio sünnipäevale on oodata ka Toivo Asmerit

TOIVO ASMER PAIDES! Paide linna ja kohaliku raadio sünnipäevale on oodata ka Toivo Asmerit

Toivo AsmerPaide linna ja kohaliku raadio sünnipäevakontserdi avavad mõned aastad tagasi Eesti plaadimüügirekordeid purustanud endine vormeliäss ja laulja Toivo Asmer ning legendaarses „Laines“ laulnud Merle Lilje, kolmandana liitub nendega Peeter Kaljuste.

Kuma Raadio sünnipäevade traditsiooni jätkav Suur Sünnipäev toimub koostöös 725-aastase Paide linna ja Paide Kultuurikeskusega. Päeva naelaks saab Rootsi popansambli Secret Service kontsert, kus astuvad üles ka mitmed teised muusikud: Paide rokkansambel Paradoks, noor lauljatar Renate, DJ-duo Clubmusic Takeover ning peo seob tervikuks populaarne videodiskor Andrus Kuzmin.

Pidu algab tegelikult juba 27. augusti hommikul kell 10. Päeva jooksul esinevad Rahvusooper Estonia ja Eesti Kontserdi artistid, Paide Kultuurikeskuse isetegevuslased, ansambel Eleegium Järva-Jaanist, muusikalist külakosti on toomas Anne Loho ning üsna uus kollektiiv Eesti Gun ja Liisa.

Kogu päeva jooksul on palju lõbusaid meelelahutslikke võistlusi nii lastele kui täiskasvanutele, üle Eesti sõidab kokku laadakauplejaid ning tegutsevad laste lõbustusatraktsioonid.

Suure Sünnipäeva päevane osa on tasuta, 9 tundi kestvale kontserdile ja peole Paide Epiim Spordihallis tuleb osta pilet.

Eelmüügis on piletid hinnaga 9 eurot saadaval Piletilevis ja alates esmaspäevast ka Kesk-Eesti Tre Raadio paljude reklaamipartnerite juures. Kohapeal hakkab pilet maksma 12 eurot.

Eelmüügist pileti soetanud inimesed saavad selle esitamisel Paides tanklas Õlitäht iga kütuseliitri 5 senti odavamalt.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio 

Head Uudised GoodNews