1. Avaleht
  2. Melu
  3. JUBA TÄNA TARTU LAULULAVAL I Trad.Attack! annab täna õhtul ainulaadse show megalaval
JUBA TÄNA TARTU LAULULAVAL I Trad.Attack! annab täna õhtul ainulaadse show megalaval

JUBA TÄNA TARTU LAULULAVAL I Trad.Attack! annab täna õhtul ainulaadse show megalaval

Selle aasta ainsa kontserdi annab maailmas tuuritav Trad.Attack! ülikoolilinnas Tartus. Kontsertõhtu, mida on ette valmistatud pea aasta aega, toob lavale nii tantsijaid, külalisi kui ka pürotehnikat!

“See on kindlasti kõige vägevam kontsert, mida me kunagi korraldanud oleme. Meie tiimis on pea 150 inimest ning ootame õhtul kontserdile enam kui 5000 kuulajat,” räägib bändi kitarrist ning kontserdi üks korraldajatest Jalmar Vabarna.

“Ootusärevus on suur, sest mitu aastat on vahepeal olnud vaiksemad ning me pole saanud ise megakontserte korraldada,” kirjeldab bändi trummar Tõnu Tubli. “Aga oleme tagasi seal, kus kõik pooleli jäi ning loodame, et saame oma publikut ka järgnevatel aastatel üllatada eepiliste kontsertidega”, lisab Tubli.

Oleme tagasi seal, kus kõik pooleli jäi ning loodame, et saame oma publikut ka järgnevatel aastatel üllatada eepiliste kontsertidega.

Trad.Attack!i kontsert Tartu Lauluvàljakul toimub täna õhtul. Väravad avatakse 18.00 ning soojendusartistidena astuvad lavale SUVE ning Minimal Wind. Trad.Attack! alustab 21.00.

Head Uudised GoodNews