1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. TREILER! Filmi “Shazam!” tegevus leiab aset DC universumis, kuid on omanäoliselt rõõmsameelne ja perekeskne
TREILER! Filmi “Shazam!” tegevus leiab aset DC universumis, kuid on omanäoliselt rõõmsameelne ja perekeskne

TREILER! Filmi “Shazam!” tegevus leiab aset DC universumis, kuid on omanäoliselt rõõmsameelne ja perekeskne

David F. Sandbergi (“Annabelle: loomine”) lavastatud filmis “Shazam!” saab alguse lugu samanimelisest DC superkangelasest, keda kehastab Zachary Levi (telesari “Chuck”). Asher Angel (telesari “Andi Mack”) astub üles Billy Batsoni ja Mark Strong (“Kingsmani” filmid) superkurjami dr Thaddeus Sivana rollis. Filmi produtsent on Peter Safran (“Aquaman”, “Kurja kutsumise” ja “Annabelle’i” filmid).

Meist igaühes on peidus superkangelane, kelle välja toomiseks läheb vaid pisut võlukunsti vaja. Billy Batsoni (Angel) puhul piisab sõna “SHAZAM!” hõikamisest ja tänu iidsele võlurile muutub 14-aastane kasulaps täiskasvanud superkangelaseks Shazamiks (Levi). Jumaliku keha, kuid lapse südamega Shazam naudib oma täiskasvanu versiooni, tehes seda, mida iga teismeline supervõimetega peale hakkaks: lõbutsedes nendega! Kas ta suudab lennata? On tal röntgennägemine? Kas ta saab kätest välgunooli pilduda? Kas saab sotsiaalteaduste kontrolltöölt puududa? Shazam asub lapseliku rõõmu ja muretusega oma võimete piire kompima. Kuid samas peab ta oma võimeid kärmelt talitsema õppima, et dr Thaddeus Sivana (Strong) juhitud kurjade surmavate jõududega võidelda.

“Shazamis!” astub veel üles Jack Dylan Grazer (“See”) Billy parima sõbra ja superkangelase suurima fänni Freddyna, kes kuulub samuti kasuperesse. Kasulast Maryt kehastab Grace Fulton (“Annabelle: loomine”), Darlat Faithe Herman (telesari “This Is Us”), Eugene’i Ian Chen (telesari “Värskelt maabunud”) ja Pedrot Jovan Armand (telesari “Hawaii 5-0”). Cooper Andrews (telesari “Elavad surnud”) ja Marta Milans (telesari “Killer Women”) mängivad kasuvanemaid Victor ja Rosa Vasquezt ning Oscarile kandideerinud Djimon Hounsou (“Vereteemant”) Võlurit.

Filmi tegevus leiab aset DC universumis, kuid on omanäoliselt rõõmsameelne ja perekeskne.

Head Uudised GoodNews