1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Trendikad kuulsused ei häbene oma vanematega sarnaselt riietuda
Trendikad kuulsused ei häbene oma vanematega sarnaselt riietuda

Trendikad kuulsused ei häbene oma vanematega sarnaselt riietuda

Laura RemmelKristiine keskus kutsub sõbranädalal üles demonstreerima oma sõbrasuhteid, kandes sarnaseid rõivaid ning postitades sellest märksõnaga #SõbradKristiines meeleolukaid pilte 500-eurose auhinna võitmiseks. Kuidas suhtuvad sarnaste rõivaste kandmisesse aga Eesti kuulsused?

Kuigi Laura Remmel on tuntud oma alati kordumatu välimuse poolest, ei ole juhuslik või taotluslik sarnaselt rõivastumine temalegi võõras. „Mul on ühe korra juhtunud, et sattusin üritusele ühe külalisega samas kleidis. Kui päris aus olla, siis mina seda alguses tähele ei pannudki, sest me kandsime kleidid välja hoopis erinevalt. Tema ootas last ja mina mitte!“ rääkis lauljatar.

Samas tunnistab omanäolise stiiliga Laura, et idee oma ühtekuuluvuse näitamiseks sarnaselt riietuda on talle väga sümpaatne.

„Esinemisel on muidugi tore, kui kannad kleiti, mida ülejäänud seltskond ei kanna. Aga igapäevaselt meeldib mulle väga kanda sarnaseid riideid oma empsiga. Me tihtipeale jagame oma garderoobi sisu teineteisega. Kui üks millestki ära väsib, siis on teisel seda võimalus kanda. Ja kui me läheme reisile, siis on meil selle jaoks peaaegu, et samad riided – mustad teksad, UGGid, kõrge kaelusega hallid kampsunid,“ räägib Laura oma armsast suhtest emaga.

Sarnaselt rõivastumises ei näe probleemi ka ansambli August Hunt solist Norman Salumäe. „Mul on olnud olukordi, kus kannan kellegagi ühesugust jopet. Pigem on see olukord naljakas ja paneb muigama, parimal juhul lausa naerma. Ma ei näe selles probleemi, kui kannan kellegagi mõnda ühesugust riideeset. Mis seal’s ikka – järelikult ma pole ainuke, kellele mõni konkreetne asi meeldib,“ kinnitab Norman.

Normani sõnul pole tallegi võõras avastus, et rõivamaitse teiste pereliikmetega äravahetamiseni sarnane. „Viimasena tuleb meelde seik, kui avastasime venna ja isaga, et meil on kolm ühesugust särki H&M-st ning kandsime neid isegi ühel samal ajal,“ lisab ta.

Kristiine keskuse kampaania kutsub kõiki sõpru ja sõbrannasid, armastajaid ja abielupaare, õdesid-vendi ja peresid väljendama sõbranädalal oma meeskondlikku kuuluvust sarnaselt riietumisega. Kõigi vahel, kes postitavad pühapäevani ühispildi märksõnaga #SõbradKristiines, loositakse välja 500-eurone kinkekaart ning populaarseimate piltide postitajad saavad ka väiksemaid preemiaid.

Head Uudised GoodNews