1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Trubaduurid, duod ja triod! Tallink otsib teid!
Trubaduurid, duod ja triod! Tallink otsib teid!

Trubaduurid, duod ja triod! Tallink otsib teid!

Tallink otsib muusikute ja eriprogrammi artistide ridadesse täiendust ning annab äsja alanud konkursiga Eesti talentidele võimaluse astuda üles Läänemere populaarseimatel lavadel. Artistide sooritusi aitavad hinnata näosaates Eesti televaatajate südamed võitnud näitleja Juss Haasma ning andekas jazzpianist ja helilooja Kirke Karja.

Prooviesinemised toimuvad 30. ja 31. oktoobril Tallink City hotellis Tallinnas.

„Tahame oma reisijatele pakkuda võimalikult mitmekesist meelelahutusprogrammi, mis kõnetaks ja üllataks üheaegselt nii noori kui vanu. Kuigi meie laevadel on esinejate seltskond väga rahvusvaheline ning tavapäraselt otsime me talente üle kogu maailma, siis sel aastal on meie eesmärgiks leida just uusi Eesti muusikuid ja meelelahutajaid,“ ütles Tallinki laevade meelelahutusprogrammide juht Kairi Maidla.

Eelkõige oodatakse muusikute konkursile kandideerima väiksemaid koosseise – trubaduure, triosid, duosid – kel oleks valmidus esineda pikema perioodi vältel merel, aga ka üksikartiste, kelle etteasted sisustaksid hästi mitmete teemakruiiside programme näiteks koolivaheaegadel, jõulude ajal või uusaastapidustustel.

Talente otsitakse ka eriürituste etteastete sisustamiseks nii merel kui maismaal, mille kandideerimisel kriteeriumi ei ole. „Eriürituste konkursil me artistidele raame ei sea ning sinna ootame osalema mustkunstnikke, akrobaate, slacklinereid, koomikuid, õhtujuhte, VR-mängude läbiviijaid, ent nimekiri siin kindlasti ei lõppe. Arvestada tuleks aga sellega, et meie kliendid ei ole ainult eestlased ning repertuaari valik ja etteasted võiks olla arusaadavad kõikidele rahvustele,“ lisas Maidla.

Kandideerimiseks loe läbi lisainfo ja täida avaldus, kuhu lae üles ka video või helisalvestis oma esinemisest. Registreerimine lõppeb 22. oktoobril.

Head Uudised GoodNews