1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3-s algab kodumaine reaalsussari „Kaalul on rohkem kui elu“
TV3-s algab kodumaine reaalsussari „Kaalul on rohkem kui elu“

TV3-s algab kodumaine reaalsussari „Kaalul on rohkem kui elu“

kaalul-on-rohkem-kui-eluJuba veebruarikuus jõuab TV3 eetrisse uus ja väga eriline kodumaine telesari „Kaalul on rohkem kui elu“. Sarja kõik seitse osalejat on alates eelmise aasta algusest osalenud terviseprogrammis, mis on nende elusid imeliselt muutnud.

Osaliste ränkraske teekond kergema tuleviku nimel algas aasta eest, mil ligi kuuesaja inimese hulgast valiti välja seitse ülekaalulist, kelle kehakaal oli niivõrd suur, et neid sai kaaluda vaid kaubakaaluga. Tänaseks on osalisi nõustatud, treenitud ja jälgitud ning eranditult kõigi nende inimeste elu on oluliselt muutunud. Teadasaamine, et ülekaal võib tappa, pani nad parema tervise nimel rängalt pingutama. Raske tööga kaasnenud suured ja positiivsed muutused – kaalulangusega paranenud tervis, kasvanud enesehinnang ja tõsised muudatused elustiilis – on kaasa toonud uskumatuid töövõite ja vaimustavat sära isiklikku ellu. Tegemist on sarjaga, mille iga lugu on eriline, tõestades, et tervisesse investeerimine õigustab end igati, sest just terves kehas on terve ka vaim. Loomulikult ei ole tulemusteni jõudmine lihtne ning vaatajad saavad osa kõigest, mis osalejatega aasta jooksul juhtus – nii eneseületamistest, tagasilöökidest, konfliktidest, higist-valust kui ka rõõmupisaratest ja õnnehetkedest.

TV3s juba veebruarikuus alustavas sarjas „Kaalul on rohkem kui elu“ osalevad Rudolf (41), Kristel (32), Eero (43), Terli (32), Kaidi (21), Kristjan (32) ja Andro (34). Osalejate treeneriks, toitumisnõustajaks ja psühholoogiks on Erik Orgu.

„Kaalul on rohkem kui elu“ pole tüüpiline reality, kust osalisi välja hääletatakse ja võidu nimel rabeletakse; tegemist on isikliku, avameelse, elulise ja emotsionaalse tõsielusarjaga, mida pole Eestis varem nähtud.

Head Uudised GoodNews