1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV6 telesügis: uus vutisaade, jaht Sarapuuga, hittfilmid ja palju sporti
TV6 telesügis: uus vutisaade, jaht Sarapuuga, hittfilmid ja palju sporti

TV6 telesügis: uus vutisaade, jaht Sarapuuga, hittfilmid ja palju sporti

Meestele mõeldud telekanal TV6 on sügiseks kokku pannud uue programmi. Jagub uusi kodumaiseid saateid, värskeid välismaiseid sarju, Hollywoodi filme ja sporti.

Uus on kodumaine saatesari „Laanemees“. Foto: TV6

Täiesti uus on kodumaine saatesari „Laanemees“, kus pühapäeviti kell 19 hakkab jahil käima Erkki Sarapuu. Tutvutakse Eesti jahipidamise traditsioonide ja loomastikuga ning jagatakse praktilisi nippe nii küttimiseks kui ka maitsvate roogade valmistamiseks. Kõigele sellele aitavad kaasa vägevad Eesti jahimehed, keda on kokku ligikaudu 15 000.

Uus iganädalane vutisaade „Täiega risti“. Foto: TV6

Eriline õnn jõuab jalkahuviliste õuele, sest teisipäeviti kell 18 on eetris uus iganädalane vutisaade „Täiega risti“, mille juhtideks on jalkaspetsidest Joel Indermitte ja Raul Ojassaar. „Selles saates analüüsime, arutleme ja vaidleme põnevatel jalgpalliteemadel. Fookuses on peamiselt Euroopa erinevad tippliigad,“ selgitas endine jalgpallur ja praegune jalgpalliklubi FC Flora abitreener Joel Indermitte. „Täiega risti“ saadet näeb lisaks ka TV3 spordiportaalist sport.tv3.ee ja Go3-st.

Sporti jagub TV6 eetrisse veel palju: korvpalli maailmameistrivõistlused ehk kossu MM (FIBA World Cup) 25.08-10.09, mille raames on igal mängupäeval vähemalt üks vägev kossulahing kuni finaalini välja. Maailma parima kossuliiga NBA uus hooaeg alustab juba oktoobris. Lisaks naelutab vaatama WRC hooaja kulminatsioon, kus selgub, kes kroonitakse uueks maailmameistriks.

Uus tulija on „Puksiiriprofid“. Foto: TV6

Sarjadest jätkuvad „Top Gear“, „Suure paugu teooria“, „Simpsonid“, „Perepea“, „Kutsuge Cobra 11“, „Kas Sina oled see õige?“ ja paljud teised legendid. Uued tulijad on „Puksiiriprofid“, „Sooasukad“ ja „60 päeva luku taga“.

Head Uudised GoodNews