1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tantsud tähtedega
  5. TOETUS EESTI VÄHILIIDULE I Üllatus tantsusaates: südamed sulatas üllatus Gerli ja Martin Parmaselt
TOETUS EESTI VÄHILIIDULE I Üllatus tantsusaates: südamed sulatas üllatus Gerli ja Martin Parmaselt

TOETUS EESTI VÄHILIIDULE I Üllatus tantsusaates: südamed sulatas üllatus Gerli ja Martin Parmaselt

Eilses TV3 „Tantsud tähtedega“ saates osales viis paari, kes kõik jätkavad võistlemist tuleval pühapäeval, sest mitte keegi seekord välja ei langenud. Lisaks sulatas südamed imeline üllatus Gerli ja Martin Parmaselt.

Saate tantsud olid Viini valss, quickstep ja džaiv. Tantsupõrandal keerles viis paari, teiste seas ka uus osaleja Ragnar Klavan koos treeneri Kerttu Tänavaga.

„Minu jaoks on väga suur kergendus, et algus sai tehtud ja kaks tantsu tantsitud. Olen üliuhke oma treeneri üle, kes on minuga nii piiratud ajaga imet teinud,“ tunnistas Ragnar vahetult pärast saate lõppu. Kerttu Tänava sõnul on väga palju harjutamist veel ees. „Oleme Ragnariga mõlemad ühtmoodi maksimalistid ja teeme selle nimelt ka palju tööd, et täius saavutada,“ lisas ta.

Foto: TV3

Kõik paaridele jagatud punktid kantakse järgmisesse saatesse ning terve eeloleva nädala saab oma lemmiku poolt helistada ning samal ajal toetada Eesti Vähiliidule uue mobiilse kompuutertomograafi soetamist.

Foto: TV3

Pühapäevases saates juhtus aga veel midagi imelist, sest üllatusena astus tantsupõrandale värske pruutpaar – äsja abiellunud Gerli ja Martin Parmas, kes leidsid teineteist just „Tantsud tähtedega“ saates. „Soovin paarile palju õnne! See, mis meie silme ees juhtus, tuli ikka väga suure üllatusena,“ tunnistas kohtunik Jüri Nael.

Juba järgmisel pühapäeval kell 20.00 jõuab TV3 otse-eetrisse „Tantsud tähtedega“ kuues saade, kus paarid astuvad tantsupõrandale kahe esitusega, millest üks on tants filmimuusika saatel.

Head Uudised GoodNews