1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. MA NÄEN SU HÄÄLT I Külalisnõunik Lauri Liiv: mind on väga kerge haneks tõmmata!
MA NÄEN SU HÄÄLT I Külalisnõunik Lauri Liiv: mind on väga kerge haneks tõmmata!

MA NÄEN SU HÄÄLT I Külalisnõunik Lauri Liiv: mind on väga kerge haneks tõmmata!

Kanal 2 häälesaate hoog ei rauge! Juba pühapäeval üllatab eestlaste lemmiksaade uute säravate karakteritega, kelle seas on nii suurepärase lauluhäälega tulevasi superstaare kui ka erakordselt andekaid teesklejaid, kelle vigurid üllatavad ka kõikenäinud nõunikke.

Foto: Duo Media Networks

Arvajatena asuvad lauljaid ning teesklejaid tuvastama elukaaslased Lauri Laast ja Natalja Zjuzkova. Laia kaliibriga Natalja töötab nii iluvaldkonnas, peab ka podcasti, käib hääleseades, on väikestviisi suunamudija ning peab end heaks inimestetundjaks. “Minu kogemused erinevates valdkondades võiksid tulla teesklejate tuvastamisel kasuks,” on naine enesekindel. Esmakordselt saate ajaloos plaanitakse võidu korral kinkida auhinnaraha heategevuseks. Paari sõnul läheb võidetud 2022 eurot vähekindlustatud perekondi toetavale MTÜle Proovime vähemalt.

Foto: Duo Media Networks

Külalisnõunikuna paneb end sel nädalal proovile laulja ja muusikalinäitleja Lauri Liiv, kes on saate eel väga põnevil. Liiv sõnab, et ta on väga kergeusklik ning teda on äärmiselt lihtne haneks tõmmata. “Ma usun alati mida mulle öeldakse,” lisab laulja.

Foto: Duo Media Networks

Sel hooajal on telesaates võidutsenud suuresti just andekad teesklejad, kes on taibukaid nõunikke osavalt ninapidi vedanud. Evelin Võigemast leiab, et saate tegijad on esimesest hooajast palju õppinud ning on käimasoleval hooajal nõunike ülesande väga keeruliseks teinud. Ka uued teesklejad on teiste omasuguste seast indu juurde saanud ja seeläbi oma oskused tipptasemele lihvinud. “Inimesed julgevad teesklejana lavale astuda, sest meil on üdini heatahtlik saade, kus saab palju nalja,” lisab Võigemast.

Foto: Duo Media Networks

Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Driftija, Kaupmees, Rohenäpp, Volikogulane, Aroomigurmaan, Melomaan ja Intensiivõde. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Head Uudised GoodNews