1. Avaleht
  2. Melu
  3. Uus kultuuriaasta algab Kristiines Helin-Mari Arder trio meeleoluka online-kontserdiga
Uus kultuuriaasta algab Kristiines Helin-Mari Arder trio meeleoluka online-kontserdiga

Uus kultuuriaasta algab Kristiines Helin-Mari Arder trio meeleoluka online-kontserdiga

Kristiine linnaosa valitsus korraldab kolmapäeval, 13. jaanuaril algusega kell 13.00 otseülekande formaadis kontserdi linnaosa Facebooki lehel. Kontsert on pühendatud uue aasta algusele ja esineb Helin-Mari Arder Trio.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe märkis, et lisaks paljudele erinevatele piirangutele tõi eelmine aasta siiski ka positiivseid arenguid infotehnoloogia laiemal kasutamisel. „Oleme mullu rakendanud otseülekande formaati paljude ürituste suhtes ja tagasiside on olnud väga hea. Meie Facebooki lehel on umbes kuus tuhat jälgijat, nii said linnaosa elanikud osa Kaarli kirikus toimunud jõulukontserdist kui ka korteriühistutele mõeldud infotundidest, kus räägiti erinevatel päevakajalistel teemadel. Kokkuvõttes on Facebooki formaat andnud meile võimaluse laiendada linnaosavalitsuse korraldatud ürituste auditooriumit,“ selgitas Riibe.

„Helin-Mari Arderi Triot tunnevad paljud Kristiine elanikud hästi ja olen kindel, et muusikute repertuaar annab rõõmsa laengu alanud külmale jaanuarikuule,“ lisas linaosavanem.

Olen kindel, et muusikute repertuaar annab rõõmsa laengu alanud külmale jaanuarikuule.

13. jaanuari Kristiine uueaasta kontserdil esinevad: Helin-Mari Arder (laul), Tõnis Tüür (kontrabass), Teet Raik (kitarr).

Kontserdi ülekannet saab vaadata siin.

Head Uudised GoodNews