1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. UUS SINGEL! Reedel jõuab Katrin Ruuse häälekõla kaudu kuulajateni fantaasiarikas seiklus
UUS SINGEL! Reedel jõuab Katrin Ruuse häälekõla kaudu kuulajateni fantaasiarikas seiklus

UUS SINGEL! Reedel jõuab Katrin Ruuse häälekõla kaudu kuulajateni fantaasiarikas seiklus

katrin-ruuse-2Eesti laulja Katrin Ruuse ja elektroonise tantsumuusika produtsent Anterro avaldavad uue laulu “Im Not Givin Up”. Videomaterjal sai filmitud kaheksa kuu jooksul erinevates Eestimaa kohtades.

“Tegevus toimub ajas, kus on toimunud tsivilisatsiooni restart ja kasutuses on nii tänapäevased võitlemisvahendid kui ka ennemuistsed relvad ja lugu räägib kuninganna põgenemisest lossist kus igapäevane vägivaldne kohtlemine on teda ära tüüdanud. Ta ihkab vabadusse ja seda kas või elu hinnaga. Põgenemisel peab ta end peitma nii taga ajava vahtkonna ülema kui ka erinevate sõdalaste eest, kes on omavahel pidevas konfliktis,” tutvustab Anterro loo ja video sisu. “Kas tal õnnestub pääseda? Eks veenduge selles ise!”

Katrin Ruuse räägib, et video valmimine oli pikk, aga samas tema jaoks väga huvitav protsess. Kõige eredamini jäi talle meelde see, et esimesel päeval oli väga vihmane ja külm, laulajatari soeng läks sassi ning riided olid märjad.
“Tore oli külastada kohti ja üritusi Eestis, kuhu muidu poleks niisama sattunud ja eks see halb ilm lõi ka sobiva meeleolu ning läks väga hästi looga kokku,” meenutab ta. “Lugu ise valmis nii, et Anterro võttis minuga ühendust ja saatis erinevaid taustu kuulata ning selle loo algupärane biit jäi mulle kõrvu. Sõnad kirjutasingi siis lähtuvalt selle tausta meeleolust ja loomulikult osaliselt ka enda ümbruskonnast ja omaenda raskustest, mida ma tol hetkel tundsin. Arvan, et koostöö sujus väga hästi ja ka tulemus on hea ning kindlasti olen ka mina nüüd jälle kogemuse võrra rikkam.”

Loo idee sündis 2015. aasta sügisel ja valmis 2017. Kogu selle aja vältel tegeleti video loomisega ning erinevate võttekohtade leidmisega, kuhu kaasati ka ancalagon.ee  ehk LARP Eesti liikmed, kes olid väga vastutulelikud ja suureks abiks loojate meeskonnale. “Väga abivalmid olid ka Rakvere linnuse inimesed, kelle abita poleks me saanud luua midagi sellist, mida me soovisime. Videot tegime väikse neljaliikmelise võttemeeskonnaga, kes andsid endast maksimumi olles nii külmas vees kui trotsides vihma ja tunde kestvaid võtteid,” jutustab Anterro.

VAATA VIDEOT!

Singel on saadaval enamikes online müügikeskkondades üle maailma alates reedest 13. jaanuarist.

Head Uudised GoodNews