1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. UUS SINGEL! Trad.Attack! avaldas albumilt kolmanda singli
UUS SINGEL! Trad.Attack! avaldas albumilt kolmanda singli

UUS SINGEL! Trad.Attack! avaldas albumilt kolmanda singli

Täna hommikul avaldas Trad.Attack! oma uuelt albumilt järjepanu kolmanda singli, mis kannab pealkirja “SÕIT”. Album “Kullakarva” ilmub täpselt nädala pärast, 19. mail, ning siis alustab bänd ka ülemaailmset esitlustuuri UK-st.

Loo “Sõit” tekst koosneb vanadest liisusalmidest ning oma maheda tämbri on eeslaulja rollis andnud palale tuntud näitleja Aivar Tommingas.

Jalmar Vabarna loost: “Tundsime, et sellele plaadile võiks üks EDM’ilik lugu ka ikka jõuda. Tükk aega oli see puhtalt torupilli lugu, kuid siis leidsime äraütlemata veidrad ja põnevad liisusalmid ning lugu sai väga tugeva sotsiaalse mõõtme. Me kõik ju oleme kunagi mänginud ja liisusalme lugenud.” Liisusalmidega selgitatakse välja roll – kellele viimane sõna langeb saab rollist vabaks või uue rolli.

Nädala alguses kirjutas Margus Haav ajakirjas Muusika: “Trad.Attack!-i teine kauamängiv, joovastav ja haarav “Kullakarva” on tänavu kindlasti üks olulisemaid albumeid Eestis.”

Trad.Attack! annab sellel aastal Eestis ainult kaks kontserti – 30. juunil Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku hoovis ja 26. augustil Setomaal, Treski Küüni heinamaal. Piletid on eelmüügis Piletilevis.

KUULA LUGU!

Head Uudised GoodNews