1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA JÄRELE! ELU24 LIVE: Külas käis Eesti Laulu finaalis osalev Daniel Levi
VAATA JÄRELE! ELU24 LIVE: Külas käis Eesti Laulu finaalis osalev Daniel Levi

VAATA JÄRELE! ELU24 LIVE: Külas käis Eesti Laulu finaalis osalev Daniel Levi

Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Elu24 live jätkas neljapäeval, 19.veebruaril kell 15.00 populaarse Eesti Laul 2015 konkursil osaleva noorteansambliga Daniel Levi, kes astub üles ka konkursi finaalis, 21.veeburaril.

Tartust pärit noortebänd Daniel Levi avaldas 2013. aasta detsembris oma esimese laulu ja video «Silent Streets», pärast seda on bändi saatnud ainult edu ning nüüd saab noori nautida Eesti Laul 2015 finaalis 21.veeburaril.

Bändi solist Daniel Viinalass on Tartu Risttee kiriku koguduse liige, EKB Liidu LNK noortetöö juht ning sügavalt usklik.

27-aastane Daniel on alates teisest klassist käinud ühist teed oma armsama Eleriga (26). Mees tunnistab, et ühisel teekonnal on olnud ka raskemaid hetki: «Olen elus teinud valesid otsuseid. Kõik toimib, kui jumalat väärtustan, aga kui mõtlen, et tean asju ise paremini kui jumal ja hakkan iseenda jumalaks, siis kaldun teelt kõrvale. Jumal ütleb, et armasta teisi inimesi ja armasta mind. Tunnen, et see ütlus võtab kokku kogu Piibli ja teeb mu elu täisväärtuslikumaks.»

Ameerikas sündinud Danieli jaoks on oluline see, et ta teeb muusikat, mis talle pähe tuleb, ja mis on siiras ning õige. «Kui on inimesi, kes mõtlevad ja tunnetavad seda samamoodi, siis nad võiksid kuulata minu muusikat.»

Samas tunnistas muusik, et mida rohkem inimesi tema lugusid kuulda saavad, seda õnnelikum ta on.

Daniel Levi bändile meeldib teha ehtsat muusikat ja seda muusikat inimestele esitada. Vahet ei ole, kas Positivuse laval või vanaema sünnipäeval, nauditakse iga korda, kui esinetakse oma lugudega ja saadakse publikult palju energiat! Kõik lood tulevad südamest ja bänd loodab, et need jõuavad ka kuulajate südametesse!

Särtsakas Daniel Levi astub laupäeval, 21.veebruaril Eesti Laulu konkursi teises poolfinaalis üles looga «Burning Lights».

Vaata järele, mis saates toimus ja mis lood esitusele tulid!

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

VAATA GALERIID!
Fotod: Erik Prozes ja Liis Treimann

VAATA VIDEOID!

Allikas: Elu24

Head Uudised GoodNews