1. Avaleht
  2. Film
  3. Vaata, kuidas reageerisid kingitustele filmi „Jõulud džunglis“ peaosalised
Vaata, kuidas reageerisid kingitustele filmi „Jõulud džunglis“ peaosalised

Vaata, kuidas reageerisid kingitustele filmi „Jõulud džunglis“ peaosalised

Koguperefilmi „Jõulud džunglis“ näitlejad Rebeka Šuksta (Läti) ja Brydden Fablo Escobar (Indoneesia) vahetasid jõulude puhul kinke Eesti hääledublantidega.

Nils Jaagup England sai Bryddenilt kingiks mitu eksootilist muusikariista, Rebeka saatis Elo-Mirt Ojale t-särgi ja maiustusi.

Režissöör Jaak Kilmi sõnul tekkis kingituste vahetamise idee soovist lapsi omavahel tuttavaks teha. „Vanasti oli kombeks, et koolidel olid sõpruskoolid näiteks Soomes ja Rootsis ning paljud lapsed said omale kirjasõbra, kellega tiguposti teel suhelda. Jõuludeks saadeti üksteisele ka kingipakke, mis oli väga põnev ja tore. Laste omavahelise sideme loomiseks otsustasimegi korrata vana head vastastikku kingipakkide saatmise kommet ja tundub, et kõik osapooled said meeldejääva ja laheda jõuluelamuse,“ kinnitas Kilmi.

Oma kingituste tegemise ja saamise rõõmu jagab ka näitleja Saara Pius, kes kehastab filmis keskkonnakaitsjat. „Püüan ikka teha hoolega läbimõeldud jõulukingitusi. Võimalusel eelistan kinkida Eesti ettevõtete tooteid või teenuseid ja elamusi, aga vahel ka oma kätega tehtut. Tore on anda ja ka saada selliseid kingitusi, mille taga on mingi vahva idee või eesmärk, sest siis on ka üllatusmoment garanteeritud,“ jagas Pius.

Seiklusfilmi „Jõulud džunglis“ on esimesel kahel linastusnädalal Eesti kinodes vaatamas käinud juba rohkem kui 16 000 kinosõpra.

Head Uudised GoodNews