1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA PILTE! Margus Vaheri kontsert Lounge Deja Vu’s
VAATA PILTE! Margus Vaheri kontsert Lounge Deja Vu’s

VAATA PILTE! Margus Vaheri kontsert Lounge Deja Vu’s

tiitelEelmisel reedel astus Lounge Deja Vu’s uue  üritustesarja MAGNUM ESITLEB raames lavale populaarne Margus Vaher.

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja oli Saaremaalt pärit laulja Margus Vaher, kes hiljuti andis välja ka autoriplaadi “Unleashed”.  Noormees astus sedapuhku Lounge Deja Vu laval üles esimest korda, kuid sellegipoolest ei olnud see maja tema jaoks ka enne  võõras.

Margus: “Deja Vu on üks mu lemmikkohti pealinnas, kus on võrratud toidud, hea teenindus, mõnus muusika ning kus mulle meeldib sõpradega kokku saada. Iga nädal hüppan sealt vähemalt korraks läbi. Deja Vu’s käin tavaliselt koos sõpradega õhtut nautimas ning kindlasti on nad kohal ka reedesel live’il!”. Nii tõesti oli, sest kaasaelamine, tants, trall ja aplausid olid meeletud ning kui need ei olnud sõbrad, tähendab see vaid seda, et Margus Vaher võlus Deja Vu’s sel õhtul iga neiu südame! Saalitäis kauneid neide olid Marguse Live’ile kaasa elamas, keerutasid jalga ning pilgutasid lava poole silma.

Deja Vu’s astus laulja üles kittarrist Paul Neitsoviga, kellega esitati lugusid nii maailmamuusika kui ka Eesti rokiklassikast nagu “Veenus”, “Are you gonna go my way”, “Poison”. Esitusele tulid ka rokkivamad lood Marguse äsjailmunud autoriplaadilt “Unleashed”.

Head Uudised GoodNews