1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA VIDEOT I Homme avaneb TV3 vaatajatele eksklusiivne võimalus näha intervjuud Meghani ja prints Harryga
VAATA VIDEOT I Homme avaneb TV3 vaatajatele eksklusiivne võimalus näha intervjuud Meghani ja prints Harryga

VAATA VIDEOT I Homme avaneb TV3 vaatajatele eksklusiivne võimalus näha intervjuud Meghani ja prints Harryga

Juba homme avaneb TV3 vaatajatele eksklusiivne võimalus näha maailma kõige põnevamat telesaadet: CBS esitleb Oparh´ intervjuud Meghani ja prints Harryga.

Kuninglike teemade asjatundja Betty Ester-Väljaots avas täna Star FM Hommikuprogrammis nii intervjuu kui ka kuningliku maailma tagamaid, kinnitades, et tegemist on ainulaadse võimalusega maailmas hetkel kõige populaarsemast teemast osa saada. „Vestlus on huvitav, sest keegi pole kunagi nii avalikult rääkinud kuningakojas toimuvast ning samas on Oprah´ saated alati kaasakiskuvad ja vaatamist väärt,“ märkis Betty Ester-Väljaots.

„Oprah´suur intervjuu Meghani ja Harryga“ on aasta ootamatuim ja ühtaegu oodatuim intervjuu, mis on põhjustatud tormi nii Briti kuningakojas kui ka kogu maailmas. Paljastub seni varjatud elu säravate kulisside taga ehk see, mida toovad tegelikult kaasa kuninglikud kohustused ja kuulumine maailma tuntuimasse perekonda.

Oprah´ intervjuul Meghani ja Harryga puudub Eestis järelvaatamise võimalus kodustest teleseadmetest ning intervjuu on leitav vaid www.tv3play.ee lehel.

Oprah´suur intervjuu Meghani ja Harryga on TV3s homme kell 20.30.

Selleks ajaks varasemalt eetrisse planeeritud „Laserit“ näeb järgmise nädala teisipäeval.

Head Uudised GoodNews