1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA VIDEOT! Olavi Otepalu ja Indrek Luukase bänd paneb suurlinna tuled muusikasse
VAATA VIDEOT! Olavi Otepalu ja Indrek Luukase bänd paneb suurlinna tuled muusikasse

VAATA VIDEOT! Olavi Otepalu ja Indrek Luukase bänd paneb suurlinna tuled muusikasse

olaviKoolidirektor Olavi Otepalu ja ettevõtja Indrek Luukas avaldasid oma uue pop-rockbändi esimese singli “Suurlinna tuled”, mille muusikavideo on filmitud droonidelt Tallinna linna kohal ja kõrghoonete katustelt. Järgmise suurema sammuna loodab Otepalu oma ansambliga saada osa Eesti Laulu konkursist, mille jaoks on lugu juba välja valitud. Lähikuudel plaanitakse aktiivsemalt ülesastumisi kontsertlavadel ja valmimas on esimene täispikk sooloalbum.

Initsiatiiv bändiga algust teha tuli Indrek Luukaselt, aastaid tagasi on mehed muusika tegemist juba koos katsetanud. Indrek astub bändis üles rütmikitarril ja taustalauljana, lisaks kuuluvad koosseisu veel produtsent ja soolokitarrist Mikk Tivas ning trummar Ian Karell. Ansambli solist Olavi Otepalu on ühtlasi kõikide lugude muusika ja sõnade autoriks, laulud on valdavalt eestikeelsed.

Otepalu sõnul võiks nende stiili kirjeldada kui meloodilist ja hoogsat pop-rocki, mis on igati raadiosõbralik ning seda on võimalik esitada väga erinevate suurustega lavadel. Mehed tunnistavad, et bändi tegemine on ehk üks keskea iseärasusi, aga see pakub neile ennekõike lõbu ning võimalust ennast maandada.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews