1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA VIDEOT! Ring FM korraldab 39-tunnise soovimaratoni reedest pühapäevani
VAATA VIDEOT! Ring FM korraldab 39-tunnise soovimaratoni reedest pühapäevani

VAATA VIDEOT! Ring FM korraldab 39-tunnise soovimaratoni reedest pühapäevani

Kaisa HälvinTallinna TV saade “Suvemiks” vestleb seekord raadiojaama Ring FM soovisaate juhi Kaisa Hälviniga ja jutuks tuleb põnev asi — nimelt tahab raadiokanal teha soovilugude maratoni, mis kestab ühte jutti 39 tundi, alates 2. septembrist reedel kell 19 ja lõppedes pühapäeval kell 10, seda ikka selleks, et kuulajail oleks vaheldust ja põnevust.

Kuna saatejuht Üllar Luup tahab teada, kas 7-tunniste nädalavahetuse soovisaadete kaudu on näha, et soovid tulevad ka kell 4 öösel, siis selgitab Kaisa, et sõnumeid laekub igal öötunnil ja mistahes kellaajal. Tema sõnul pole peale nende üheski teises raadiojaamas sellist soovisaadet, kus mängitakse absoluutselt kõik küsitud lood ette. Hetkel on popimad Shanoni “Suvi kestab veel” ja Merlin Uusküla “Rajune reede.”

Ring FM soovisaatesse saab oma soove saata SMS-ga või automaatvastajale, otse-eetrisse neid ei võeta ja kui list on täis, lähevad lood uude saatesse või lisaajale. On juhtunud ka juhust, kus muusikasoovi ei saa täita ja siis helistatakse hoolivuse näitamiseks tellijale tagasi. Paljud küsivad soovilaulu ka saatejuhi valikul ja kuulajaid on raadiokanalil seinast seina. Kaisa ise peab oma eeskujuks põnevat ja teistmoodi Raadio Elmari soovisaadet ja nooremana on ta ka Ring FM-ist lugusid tellinud.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews