1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Vanemuise teatri muusikal Grease tuleb taas!
Vanemuise teatri muusikal Grease tuleb taas!

Vanemuise teatri muusikal Grease tuleb taas!

Uku Suviste esineb muusikalis Grease koos Getter Jaaniga 11.oktoobri õhtul algusega kell 7 Nokia Kontserdimajas. Piletid müügil Piletilevis.

Muusikali tegevus toimub 1959. aastal Rydell High Schoolis. Danny Zukol ja Sandy Dumbrowskil on olnud suvel armulugu ning sügisel satuvad nad ootamatult samasse kooli. Seal on Danny aga Burger Palace Boys nimelise greaserite kamba juht, kellel ei sobi oma tundeid välja näidata. Ülikorralik ja pettunud Sandy liitub tüdrukutekambaga Pink Ladies. Peale mitmeid katsumusi mõistab Danny viimaks, et Sandy on tema suur armastus. Sandy omakorda leiab, et Danny tagasivõitmiseks tuleb tal oma imagot muuta…

1978 valmis Hollywoodis samanimeline muusikaline film Randal Kleiseri lavastuses, mis tegi ülemaailmseteks staarideks toona vaid 23-aastase John Travolta ning austraalia lauljanna Olivia Newton-Johni.

On aeg pühkida tolm oma nahkjakkidelt ja võtta ette reis aega „kus rohi oli rohelisem“! Aega, kus paha poiss Danny ja naabritüdruk Sandy armuvad üha uuesti ja uuesti! Kaasakiskuvad ja unustamatud hitid nooruse pöörasest energiast pulbitsevas „Grease’is“ – seal on hoogu, sära ja armastust!

Peaosades Uku Suviste ja Getter Jaani.

VAATA KA, MIDA ANDEKAD MUUSIKUD ISE ARVASID?!
Vaata Rinvaate saatelõiku “Grease´ist”
Jälgi “Grease´i” lavastusmeeskonna tegemisi ka Facebookis!

Head Uudised GoodNews