1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Alen Veziko esitles Reporteris uut singlit „Lõpuks leidsin sind”
VIDEO! Alen Veziko esitles Reporteris uut singlit „Lõpuks leidsin sind”

VIDEO! Alen Veziko esitles Reporteris uut singlit „Lõpuks leidsin sind”

Alen Veziko sõidab augustis mööda Eestit ringi kontserttuuriga „Lõpuks leidsin sind”, millel tulevad esitusele Aleni parimad lood neljalt albumilt ning samuti üllatab muusik kuulajaid täiesti uute lugudega. Kontserdi nime kohta ütleb Alen, et see saigi pandud täna Reporteris esitletud lugu “Lõpuks leidsin sind” silmas pidades, sest see lugu ja nimi lihtsalt tundusid selleks head olevat.

Esinemistel kõlavad eestlaste seas juba tuntud lood, teiste seas ka „Ainult tänaseks ööks”, „Sinu poole teel” ning loomulikult „Ei ole öeldud lihtsalt tuulde”. “Esitusele tuleb ka kaks täiesti uut lugu ja mõned vanad asjad plaatidelt, mis on seni kontsertide kavast välja jäänud, sest on tundunud repertuaarilt liiga nõudlikud, seekord on siis ka sellised lood, mis varem pole kontsertidel kõlanud,” seletab artist.

VAATA REPORTERI VIDEOT!

Alen ise laulab ja mängib akustilist kitarri, teised bändiliikmed ka klaverit ja löökpille, lisaks traditsioonilistele instrumentidele muudavad pillimängu erilisemaks akordion, ukulele ja mõned eksootilisemad löökpillid, näiteks kongad ja cajon. Muusik ütleb, et akustiline on kontsert kõla poolest, tehnilist poolt kasutab helitehnik võimalikult vähe.

Aleni sõnul sobivad talle kontserdikohtadena mõisad, sest sealses interjööris tunneb ta ennast hästi ning ka tema muusika sobib sinna. Publiku osas on ta tähele pannud, et on fänne, kes käivad tema ühelt kontserdilt teisele ja nende näod on juba tuttavad. “Suvekontsertidel on palju ka neid, kes tavaliselt minu esinemistele ei tuleks ja siis on hea vaadata, kas nad võtavad mu muusika omaks,” jutustab ta. “Näen ka seda, kui inimene on valesse kohta sattunud. Üldiselt on publik seinast seina, noortest vanadeni.”

Alen Veziko alustas muusikukarjääriga juba lapsepõlves, kuid esimene originaalloominguga debüütalbum ilmus 2009. aastal. Muusik on tegutsemisaastate jooksul andnud välja neli albumit, esinenud mitmetel tuuridel ja jaganud lava paljude Eesti artistidega.

Kontserdid toimuvad 9. augustil kell 19 Alatskivi lossi õuel, 10. augustil kell 19 Pärnus Kentuki Kõrtsi suvelaval, 15. augustil kell 19 Kernu mõisa aias, 16. augustil kell 19 Kuressaare Ahrensburg Boutique Hotel & Spas, 17. augustil kell 19 Vihula mõisa aias ja 18. augustis kell 19 Pangodis Kiivitaja talu õuel.

Piletid on müügil Piletilevis!

VAATA GALERIID REPORTERI STUUDIOST!

Head Uudised GoodNews