1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. VIDEO! Ariel Klas Hannes Võrno saates: minu elu Eriga toitis armastus
VIDEO! Ariel Klas Hannes Võrno saates: minu elu Eriga toitis armastus

VIDEO! Ariel Klas Hannes Võrno saates: minu elu Eriga toitis armastus

Eri Klasiga 23 aastat abielus olnud Ariel Klas ütles saates „Hannes Võrno 33 minutit“, et tema elu Eriga toitis armastus.

„Meil oli armastust erinevates värvides. Kui me hakkasime hallinema, muutus armastuse värv veel leegitsevamaks, ilusamaks ja sügavamaks. Kõigepealt oli sissejuhatus, siis arendus ja siis finaalis oli armastus kõige suurem,“ ütles Erist 13 aastat noorem Ariel Klas.


„Eri oli väga ilus mees. Temasse armunud naistest saaks kokku sõjaväe. Tal oli üks lause: su silmad kannavad mind läbi kontinentide, su nimi elab mu südames, ma reisin sinuga, mõtlen su peale iga päev ja see annab mulle seda kõige suuremat elusoola. Ta võrdles mu silmi ühe maaliga ja ütles, et need on mandlikujulised silmad, mis teda saadavad ja hoiavad. Aga tema esimene armastus oli töö. Ta ei olnud mees, kes oleks öelnud iga päev, et armastab. Me ütlesime seda rohkem silmadega,“ rääkis Ariel Klas Eri kohta, kelle surmast saab kolm aastat. „Igaüks tunnetab seda inimest omamoodi ja kõigile on jäänud ta sisse. Ta ei lähe sealt välja kunagi. Kui öeldakse, et aeg parandab, siis minu jaoks on vastupidi. Ma leinan üha rohkem. Ta puudub rohkem. Ma olen väga tänulik kutse eest saatesse, sest mulle tundub, et Eri on nagu meiega,“ sõnas Klas.

Ariel Klas

Vaata, millest Hannes kuulsa dirigendi kauni muusaga veel vestles!

Head Uudised GoodNews