1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. VIDEO! Tarmo Urb Võrno saates: hirmud tulevad vaimupimedusest
VIDEO! Tarmo Urb Võrno saates: hirmud tulevad vaimupimedusest

VIDEO! Tarmo Urb Võrno saates: hirmud tulevad vaimupimedusest

Tarmo Urb ütles saates „Hannes Võrno 33 minutit“, et hirmud tulevad vaimupimedusest.

„Vaimupimedus on valdav. Vaimupimedusest tulevad hirmud, hirmudest tulevad ettevaatlikkus ja õelus. See on nagu vanglas. Animalistlikud instinktid. Lõpuks on see, et igaks juhuks tehakse pigem halba, kui jäetakse tegemata midagi, mis võib sind ennast ähvardada,“ rääkis ta.

Teemasid, millest Võrno ja Urb rääkisid, oli väga palju. Näiteks räägiti tulnukatest. „Inimestele on määratud teatav arv teadmisi ja teatav kaugus, kui kõrgele ja kaugele nende laiendatud teadvusel on lubatud üldse minna. Sama on ka tulnukatega. Küsitakse kogu aeg, miks nad meiega ei suhtle. Lihtsalt neile tuleb teatud võnkesagedusele suuta vastu minna,“ arvas Urb.

Räägiti ka meestest ja naistest. „Mees ja naine on sündinud selle funktsiooniga, et meil liik püsiks,“ sõnas Urb. „Naist püütakse iga hinna eest mehega võrdseks tunnistada, mis tähendab naise jaoks praktiliselt tema vähendamist. Naine on mehest niivõrd palju rohkem. Juba see fakt, et teda püütakse mehega võrdseks teha, näitab, et keegi plaanib naiste jõu ära võtmist.“

Vaadake, millest kaks terava mõtlemisega meest veel rääkisid!

Urb esineb täna Tallinna rahvusraamatukogus

Tiit Trofimov asub korraldama vestlusõhtute sarja, mille avaüritus on 12. detsembri „Must ja valge: harmoonia sinu sees“ Tallinnas rahvaraamatukogus Tarmo Urbiga.

Urb ei ole Eestis ammu suure rahva ees rääkinud sellest, mida ta on loodud rääkima. „Suur rahvas ei saa sellest aru. Aru saavad need, kellele see vajalik on. Need uudised ei ole uudishimutsejate jaoks,“ sõnab ta.

Mis uudised? Võtame näiteks selle, mida arvab Tarmo maailma praegusest olukorrast, kus inimestele kirjutatakse psühhotroopseid aineid välja, et kurvameelsust maha suruda.

„Neil on praegu vaja laod tühjaks müüa oma psühhotroopidest. Paljud neist on Clintonite toetajad Ameerikast. Mul on endal kliente miljardäre, kes on nende ravimifirmade omanikud ja finantseerivad seda nii-öelda demokraatiat, mis propageerib segadust, otsustusvõimetust, nõrkust. „Las meie mõtleme teie eest kogu seda sitta“. See on kõik julm ärakasutamine. Lollid usuvad, ostavad ja surevad. See on ikka nii,“ arvab Urb.

Head Uudised GoodNews