1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Eesti selgeltnägijad annavad nõu, kuidas depressiooni ravida
VIDEO! Eesti selgeltnägijad annavad nõu, kuidas depressiooni ravida

VIDEO! Eesti selgeltnägijad annavad nõu, kuidas depressiooni ravida

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ osalejad asuvad täna õhtul lahendama müstilist juhtumit. Heli Liivia on mures oma talumaja pärast, millega käib kaasas üks legend, mis ei lase inimesi vabaks. Aastaid on ta püüdnud maja müüa kuid tulutult. Mis majas toimub, see on selgeltnägijate ülesanne välja selgitada. Enne õhtust saadet on aga selgeltnägijatel varuks ka video, milles annavad nõu depressiooni langenud inimestele.

Täna õhtuses „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ saates peavad selgeltnägijad lahendama kahte ülesannet. 30ndatel ehitatud maja Pandiveres ei anna elanikele rahu. Pererahvas tunneb, et pärandiks saadud maja ei taha neid kuidagi lahti lasta. Maja müüa pole ka õnnestunud. Pererahva sõnul võib majaga olla seotud ka hauaplaadi teema, mille olemasolu teatakse aga kellelgi pole õnnestunud seda leida. Kas hauaplaat võib peita endas seda, millele pererahvas vastus otsib? Seega on majaga seotud legende mitmeid, kuid mis või kes majas endast märku annab, pole endiselt selge. Kas vastused tulevad meie selgeltnägijatelt? Ülesannet viib läbi Kethi Uibomägi.

Teises ülesandeks on selgeltnägijad ja pealtvaatajad kogunenud Elva Kultuurimajja. Laual on neli rooga ja laua taga peakokk, hobikokk, vegan ning üks pealtvaataja, kellel toitudega pole mingit pistmist. Üks neljast roast on mürgitatud ja seda ei tohiks mitte mingil juhul maitsta. Kas selgeltnägijad suudavad selle toidu teiste seast eraldada? Ülesannet viib läbi Eve Kallaste. „Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!

VAATA GALERIID!
Fotod: Kalev Lilleorg

Head Uudised GoodNews