1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Video: Hyrr-Innokent Vainola esitab “Öölaste” teemalugu
Video: Hyrr-Innokent Vainola esitab “Öölaste” teemalugu

Video: Hyrr-Innokent Vainola esitab “Öölaste” teemalugu

Valmis sai video filmi „Öölapsed“ tunnuslaulule „Children of the Night“, mida esitab Hyrr-Innokent Vainola.

Laulu autorid on filmi helilooja Janek Murd (muusika ja produktsioon) ja Vainola (sõnad). Režissöör Priit Pääsukese noortekomöödia tempoka tunnuslaulu muusikavideo koosneb hoolega valitud kuumematest ja emotsionaalsematest filmikaadritest, mis annavad aimu filmi süžeest ja meeleolust.

„Mina tunnen Janek Murdu juba sellest ajast, kui ta kunstiülikoolis õppis ja Boraxis mängis. Oli väga südantsoojendav, kui Janek nõustus filmile muusikat looma ja olema meie muusikaline konsultant. Tunnusloo osas tundsin juba esimese demoversiooniga, et see on suurepärane ning Janek ja Hyrr on filmi meeleolu väga täpselt tabanud. See on minu arvates üks filmi parimaid lugusid ja Janeki lugudest kahtlemata üks mu lemmikuid,“ ütles Pääsuke.

Film, mis jõudis kinno 9. juulil, vajas kaasahaaravat poplugu, et toetada öö jooksul lahti hargnenud sündmuste jutustamist. „Filmi hoogne süžee andis võimaluse luua tempokas tunnuslugu. Mahe ja kaasakiskuv „Children of the Night“ toimib hästi nii vokaaliga kui ka instrumentaalversioonis. Kui tunnuslugu sai spetsiaalselt filmi jaoks loodud, siis ülejäänud soundtrack’i valikul kasutasin palju kaasaegset Eesti muusikat, aga tänaste teismeliste vanemad võivad filmis ära tunda ka aastatetaguseid hitte,“ sõnas Murd.

Vainola sõnul kirjeldavad loo sõnad üsna hästi kesköist peomeeleolu: „Kui peo tipphetkel on kõigil emotsioonid laes, siis tekib mõnikord nii intensiivne meeleseisund, et tuleb korraks distants võtta ja olukorda seedida. Sellest ülelaetud seisundist sõnad räägivadki.“

Hyrr-Innokent on Allan Vainola poeg, kellele pojale nime panemise ajal meeldis näitleja Innokenti Smoktunovski. Hyrr laulab ansamblis Ouu.

Head Uudised GoodNews