1. Avaleht
  2. Muusika
  3. VIDEO I Alen Veziko pühendas loo “7 miili” oma vähki surnud sõbrale
VIDEO I Alen Veziko pühendas loo “7 miili” oma vähki surnud sõbrale

VIDEO I Alen Veziko pühendas loo “7 miili” oma vähki surnud sõbrale

Alen Veziko uus laul “7 miili” sündis juba 2000. aastal ning selle valmimine on olnud pikk protsess. Laul on pühendatud mehe sõbrale, kes põdes vähki, kuid kahjuks salvestusperioodi ajal sõber lahkus meie seast ning ta ei jõudnudki kuulda lugu, mis oli mõeldud lootustandvana.

Lugu, mis annab keerulistel aegadel lootust

Lootust annab lugu ka praegusel keerulisel koroonaajal, mis on muusikuid ja meelelahutajaid kõvasti puudutanud. Ehkki praegu muusikud tööd teha ei saa, teeb Veziko proove suveks ning salvestab kodustuudios.

Ta kommenteerib, et ehkki väga palju uut materjali praegu välja ei anna, soosib praegune aeg ideede mõtlemist ning tardunud olekusse ta kindlasti jäänud ei ole. Veziko kergitab saladusteloori, et tema uued ideed erinevad väga sellest, mida ta siiani teinud on. Nii on loodetavasti oodata meeleolukaid suvekontserte ja põnevat kuulamist.

Kaotused koroona tõttu on puudutanud Vezikot mitte ainult tööalaselt, vaid lahkus ka üks tema loomingu tulihingeline austaja, kellega mees pidi kohtuma, ent kohtumine jäi ära, et mitte viirust levitada.

Ta sõnab, et on sellest olukorrast õppinud, et tasub püüda päeva ning mitte unustada, et aega juurde osta ei saa. Nii tasub oma lähedastele välja näidata, palju me neist hoolime ning nautida koosveedetud hetki.

Head Uudised GoodNews