Avaleht Minu muusika MINU MUUSIKA I Egerta Mändmets
MINU MUUSIKA I Egerta Mändmets

MINU MUUSIKA I Egerta Mändmets

Täna jagab heade uudiste portaali uues rubriigis “Minu muusika” muusikat pulmakorraldaja Egerta Mändmets. Head kuulamist!

Egerta lapsepõlve (ja siiani) suur lemmik. “Olen laululapsena ka Ivoga koos laval laulda saanud ning minu 25. juubelil korraldati mulle üllatuspidu, kus Ivo mulle laulis ja oma autogrammiga vinüülplaadi kinkis,” kommenteerib Egerta.

Egerta varajase teismeea absoluutne lemmik.

Egerta sõnab, et pikka aega (ka siiani) kuulus mu süda BonJovi-le ning ta on 2 korda käinud ka live kontserdil.

See on lugu, mis on Egertat elus aidanud üle saada väga suurest kaotusest ja elumuutusest. Ta ütleb, et pärast seda algas justkui uus elu ja raagus puu puhkes õide.

Egerta südames on väga eriline paik sellel suurepärasel artistil ja lool on võimas ja hea energia.

See on Egerta ja tema elukaaslase lugu. “Me kohtusime 2 aastat tagasi ja see laul tuli pea iga kord raadiost, kui me kohtusime, kuskile autoga sõitsime või teineteisel külas olime. Olgu öeldud, et mu elukaaslane on absoluutselt maailma parim mees ja temaga kohtumine üks parimaid hetki mu elus!” ütleb ta.

See on lugu, millel on eriline meloodia, esitaja ja sõnum. Ning muidugi – eriline paik Egerta  südames.