1. Avaleht
  2. Muusikud muusikast
  3. VIDEO I Luisa Rõivas ja Läti laulja Lauris Reiniks ühinevad taas romantilises armastusballaadis
VIDEO I Luisa Rõivas ja Läti laulja Lauris Reiniks ühinevad taas romantilises armastusballaadis

VIDEO I Luisa Rõivas ja Läti laulja Lauris Reiniks ühinevad taas romantilises armastusballaadis

Peale seitsme aasta pikkust pausi esitlevad Luisa Rõivas ja Läti üks tuntumaid lauljaid Lauris Reiniks uut laulu ja muusikavideot “Sinuga”. Luisa ja Laurise esimene ühine laul oli “Linnamuinasjutt” aastal 2011, millele järgnes “Keerleval kaljul” 2013. aastal.

Uue loo “Sinuga” on kirjutanud Lauris Reiniks ning eestikeelsete sõnade autor on Luisa Rõivas. See on romantiline lugu üksteisele loodud inimestest, kes on juba varases lapsepõlves teineteist leidnud, koos püsinud ja elust koos läbi keerelnud.

Loo valmimine on olnud suur koostööprojekt kahe riigi vahel: video on filmitud kõiki kehtivaid piiranguid järgides kahes riigis paralleelselt. Eriti ranged olid piirangud 2020. aasta lõpus, kui filmiti stseenid Riias glamuures Mustpeade majas (Melngalvju nams). Eestis filmiti alanud aasta alguses maalilises Keila-Joa lossis. Video režissöör on lätlane Aija Strazdina ning meeskonda kuulus arvukalt nii eestlasi kui lätlasi. 

“On suur rõõm Luisaga uuesti koos laulda, oleme olnud sõbrad sellest ajast peale, kui lindistasime “Linnamuinasjuttu”, meie koostöö on alati väga hästi sujunud. Mul on väga hea meel, et Luisale uus laul kohe meeldis,” ütles Lauris. “Soovin selle video ja lauluga kinkida midagi ilusat ja lootustandvat inimestele Eestis, Lätis ja Leedus. Praegu on meie kõigi jaoks pöörased ajad, kuid me peame jääma oma mõtetes positiivseks,” lisas ta.

Soovin selle video ja lauluga kinkida midagi ilusat ja lootustandvat inimestele Eestis, Lätis ja Leedus.

„Laurise pakkumine tuli väga õigel hetkel. Maskis laulja saates osalemine andis palju inspiratsiooni, et uuesti publiku ette astuda. “Sinuga” oma meeldejäävalt kauni viisiga on taas alustamiseks suurepärane valik. Loodetavasti meeldib see kuulajatele samapalju kui meile endile. Laurisega on alati hea koostööd teha, sest tegemist on tõelise professionaali ja – mis peamine –  imetoreda inimese ja kalli sõbraga,” ütles Luisa. Ta lisab, et laulu sõnad kirjutas ta ühel hilisel öötunnil köögilaua ääres, kui pere oli magama jäänud.

Head Uudised GoodNews