1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. VIDEO I Täna “Laseris”: eriolukorra esimese nädala võlud, valud ja tervisenipp – jäävannis mõnulemine!
VIDEO I Täna “Laseris”: eriolukorra esimese nädala võlud, valud ja tervisenipp – jäävannis mõnulemine!

VIDEO I Täna “Laseris”: eriolukorra esimese nädala võlud, valud ja tervisenipp – jäävannis mõnulemine!

Marii Karelli juhtimisel uurib tänaõhtune „Laser“, kuidas on möödunud eriolukorra esimene nädal ning mida kasulikku saaks kõrva taha panna, et nii vaimselt kui ka füüsiliselt terveks jääda.

Lady Gaga, Orlando Bloom, Madonna, LeBron James ja Usain Bolt on vaid vähesed kuulsused, kes on viimasel ajal ära proovinud maailmas kiirelt populaarsust koguva uue nipi oma immuunsüsteemi parandamiseks ja terve püsimiseks. Meetod ise on sama lihtne kui selle nimi – Wim Hofi meetod. Tuleb vaid õigesti hingata, pühenduda ja teha külmatreeninguid – hüpata jäävanni ja seal rahulikult lebada.

Wim Hofi meetodi taga on Wim Hof, hollandlane, kes lubab, et just nii saad Sa jagu külmast ja tugevdad oma immuunsüsteemi. Ehk et seda ebainimlikku meetodit kasutades elad meie kõledas kliimas nii, et sul pole enam kunagi külm ja haigeks ka ei jää. “See on võimas vahend,” räägib Eesti esimene Wim Hofi meetodi instruktor Madis Meister. Madis sai vastavad paberid kätte selle aasta jaanuaris, olles läbinud karmi koolituse, kus jäävannis lesimist õpetas talle kuulus Wim Hof isiklikult. Nüüdseks on Madis jäävanni pannud juba üle 20 eestlase ja proovib “Laseris” sama teha ka väga sooja armastava saatejuhi Marii Karelliga. “See on natukene justkui omamoodi sekt,” selgitab pool aastat Wim Hofi meetodit kasutanud Viljar.

Lisaks uurime, kuidas hubase kodukontori asemel paljude meie sõprade kodud hoopis hullumaja eestoaks muutusid. “See on selline möll, mis ümberringi käib, keeruline on,” räägib kahe lapse ema Madle. “Vahel on nii, et tahaks juba hommikul kell 10 veini lahti teha,” naljatleb samuti kahe lapse kõrvalt kodus tööd tegev Kristiina ja lisab juba tõsisemalt: “See teebki keeruliseks, et on tunne, et keegi tahab kogu aeg midagi.” Õnneks leidub ka vanemaid, kes on juba õppinud ära esimesed nipid. “Keerad ukse lukku seestpoolt, kaua nad ei viitsi kopsida. See juba toimib,” jagab oma kogemust laste kõrvalt kodus tööd tegev Margus.

„Laser“ on TV3s täna kell 20.00.

https://www.facebook.com/tv3eesti/videos/579550645993240/

Head Uudised GoodNews