1. Avaleht
  2. Melu
  3. VIDEO I JUBA PÜHAPÄEVAL! Pühali Hea Elu Keskus ootab suvehooaja avapeole – esineb Trad.Attack!
VIDEO I JUBA PÜHAPÄEVAL! Pühali Hea Elu Keskus ootab suvehooaja avapeole – esineb Trad.Attack!

VIDEO I JUBA PÜHAPÄEVAL! Pühali Hea Elu Keskus ootab suvehooaja avapeole – esineb Trad.Attack!

Pühali Hea Elu Keskus ootab kõiki maikuu viimasel pühapäeval, 26. mail algusega 15.00 suve algust tähistama ning pere ja sõpradega aega veetma. Selle sündmusega pannakse start uuele hingamisele – nimelt saab Adilast ametlikult Pühali. Peaesinejaks on Trad.Attack!.

Keijo Tismus. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Pühali – koht kus Keijo Tismus armastatule abieluettepaneku tegi

„Uus nimi ja bränd toob kaasa palju uut ja värsket, samas ka tuttavat olustikku ja maagilist õhkkonda. Pühali nime sisseõnnistamiseks loome erilise ja tseremoniaalse hetke koos Urmas Sõõrumaaga,“ räägib Pühali tegevjuht Keijo Tismus.

Tismus toob välja, et Pühali tähendab tema enda jaoks väga palju. Kui ta mõned aastad tagasi esmakordselt Pühalisse sattus, tundis ta kohe, et seal on hea olla. See on ka koht, kus ta oma armastatule abieluettepaneku tegi.

Tee head ja kõik hea liigub ka sinu suunas

Sündmuste korraldamise juures meeldib Tismusele korraldamise ja loomise protsess. Näha protsessi algusest lõpuni. Alates sellest, kui paberile saab kirja esimene idee, kuni selleni, kus ta näeb rahulolevaid ja rõõmsaid nägusid saalis. See kõik on tema jaoks puhas rõõm. Kõigis oma tegudes elab ta mantra järgi – kõik, mida sa teed, tuleb sulle tagasi. Nii et tee head ja kõik hea liigub ka sinu suunas. Ta soovib, et kõigi ettevõtjate eesmärk oleks oma kliendi silmad särama panna.

Kõik, mida sa teed, tuleb sulle tagasi. Nii et tee head ja kõik hea liigub ka sinu suunas.

Keijo Tismus. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Veel üheks hobiks on Tismusel loodus ja vaikus, mida nautida üksi või kaaslasega kahekesi. Ta nendib, et need on kaks äärmust – sündmuste korraldamine, kus on palju-palju inimesi ja loodus ja vaikus. Kuid läbi human design’i sai ta teada, et see ongi tema disainile loomupärane. „Minu tüüp on erak/oportunist. Ehk teisisõnu mulle meeldibki vaikus. Samas olen ka oportunist ehk inimeste inimene,“ selgitab ta.

Pühalisse on oodatud kõik – nii suured seltskonnad kui ka kahekesi

Pühali Hea Elu Keskus annab Tismuse sõnul erinevaid võimalusi erinevate sündmuste loomiseks. Kohapeal on olemas erinevad saalid ja kohad, kus oma tähtsat sündmust luua. Ka on olemas palju ööbimisvõimalusi ja Pühalisse sobib tulla kõigil – nii suurtel seltskondadel kui ka kahekesti, kui on näiteks soov rabakärjes koos kaaslasega piknikut pidada.

Keijo Tismus. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

„Iga inimene on siia oodatud ja iga inimene saab siit oma heaolutunde kätte erineval viisil. Ka on siin olemas kehale ja vaimule saunad, pimeruum ja ka sportimisvõimalused, näiteks tennis, padel, korvpall jne. Pühali kohvik asub labürindi sees ja on väga hea energiaga paik, kus mõnusalt istuda ja olla,“ räägib ta Pühali erinevate võimaluste kohta lähemalt.

Pühalis on olemas kehale ja vaimule saunad, pimeruum ja ka sportimisvõimalused, näiteks tennis, padel, korvpall jne.

Suvehooaja alguspeol esinevad veel:

  • Muteki Taiko trummikooli show
  • DJ Keijo Tismus
  • DJ Ivo Naries
  • Djembe rütmid: Martin-Ott Sülla
  • Pühali alal teeb tuuri ja jutustab lugusi Erki Kari Kaikkonen
  • Batuut ja lasteala koos Piltsbergidega

Lisainfot suvehooaja avapeo kohta saab Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews