Avaleht Seltskond Telesaated Hannes Võrno 33 minutit VIDEO! Marko Matvere Hannes Võrno saates: ma tantsisin joovastusest – rõõmust, et mul hing on sees
VIDEO! Marko Matvere Hannes Võrno saates: ma tantsisin joovastusest – rõõmust, et mul hing on sees

VIDEO! Marko Matvere Hannes Võrno saates: ma tantsisin joovastusest – rõõmust, et mul hing on sees

“Hannes Võrno 33 minutit” tõi TTV eetrisse lavavalguses karastunud Marko Matvere, et heita pilk kulisside, kaadri ja elu taha – kõigele, mida värske juubilar kogenud on.

“Sai kohutavalt palju tantsitud,” meenutas Matvere veebruaris peetud 50. sünnipäeva. “Ma ei ole tegelikult tantsulõvi, aga tollel päeval ma tantsisin joovastusest – rõõmust, et mul hing on sees ja minu ümber on nii palju ilusaid, puhtaid ja rõõmsaid inimesi.”

Matvere sünnipäev jätkub eeloleval suvel täistuuridel ja koos Jaan Tättega läheb rajuks andmiseks. Vanu kamraade ootab juubelituuril ees korralik repliigi-impro, mis on niigi heast muusikast küllastunud kontserdile kirsiks tordil. Nii et nalja hakkab saama, sest Matvere on vana kala ja paadunud teatraal.

“Mina loodan, et me saame aasiva dialoogi käima,” rääkis Matvere koos Tättega ees ootavast juubeliprojektist. “Tema on minust vanem, aga keel on tal väga terav – seal ei saa lõdvaks lasta ennast.”

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse igal teisipäeval algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet “Otse kümnesse”.

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga