1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Video! Marta Laan näosaate finaali eel: kindlasti on lavanärv olemas
Video! Marta Laan näosaate finaali eel: kindlasti on lavanärv olemas

Video! Marta Laan näosaate finaali eel: kindlasti on lavanärv olemas

Marta LaanPopulaarse telesaate “Su nägu kõlab tuttavalt” 6. hooaeg on lõpusirgel ning juba 3. detsembril astuvad Saku Suurhallis suures finaalsaates üles neli finalisti – Valter, Marta, Hele ja Elina.

Ka ülejäänud nelja osalejat, Danieli, Hannat, Berti ja Andrest, saab näha meeleolukates rollides publikut kuumaks kütmas. „Seitsmesed“ uurisid Martalt, kelleks ta finaalsaates kehastub, missugust laulu esitab ning kes Marta meelest peaks tänavuse näosaate hooaja võidu noppima. Miks valis Marta just Salvador Sobrali ja laulu „Amar Pelos Dois“?

„Ei tea, kas see on pisarakiskuja – oleneb, kuidas välja tuleb. Loodan väga, et see õnnestub. Salvador Sobral võitis kohe mu südame, kui esimest korda teda nägin ja kuulsin. Ta on väga kihvt muusik ja see liigutab mind,“ kommenteeris Marta.

Salvador Sobral on oma etteastes jäänud väga rahulikuks ja lavanärv peaaegu et puudub. Kuidas kavatseb Marta saavutada närvivaba oleku? „Ei tea, ei oska öelda. See selgub Saku Suurhalli laval. Kindlasti on lavanärv olemas!“ sõnas Marta.

Marta võitjat ennustada ei oska. „Nad kõik on mulle saanud headeks sõpradeks, lõppkokkuvõttes, mis vahet seal on, kes võidab!“

Valter Soosalu valis näosaate finaali etteasteks paraja pähkli – Placido Domingo ja laulu “Parla Piu Piano”. Mida arvab Marta Valteri valikust? „Ma arvan, et see on väga ilus, suur ja võimas valik ja ta saab sellega suurepäraselt hakkama!“ on Marta ootusärev.

VAATA VIDEOT!

„Su nägu kõlab tuttavalt“ suur finaalsaade pühapäeval kell 19.30!

Head Uudised GoodNews