1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hästi, Eesti!
  5. VIDEO! Mis on Eestis hästi Karl Madise, Jesper Parve, Priit Kolsari, Artjom Savitski ja Airi Vipulkumar Kansari arvates?
VIDEO! Mis on Eestis hästi Karl Madise, Jesper Parve, Priit Kolsari, Artjom Savitski ja Airi Vipulkumar Kansari arvates?

VIDEO! Mis on Eestis hästi Karl Madise, Jesper Parve, Priit Kolsari, Artjom Savitski ja Airi Vipulkumar Kansari arvates?

Jesper Parve telesaates “Hästi, Eesti!”

Tallinna Televisioonis oli koostöös heade uudiste portaaliga sõbrapäeval eetris esimene telesaade “Hästi, Eesti!”, mis räägib Eestimaa väärtustest ja eestlaste väärikusest.

Kui Lennart Meri on öelnud, et Eesti püsimine sõltub igaühest endast, siis saatesarja loojad soovivad legendaarse presidendi sõnumit laiendada – meist igaühest sõltub parem Eesti. Saatemeeskond on veendunud, et Eestimaa head küljed vajavad kindlasti senisest laiemat kõlapinda.

“Hästi, Eesti!” saates rääkisid Karl Madis, Jesper Parve, Priit Kolsar, Artjom Savitski ja Airi Vipulkumar Kansar sellest, mis on nende elus ja üldisemas plaanis Eesti elus hästi, mis teeb rõõmu ja pakub lootust.

Mis siis on Eesti elus hästi? 

Hea lugeja, ootame ka Sinu arvamust, mis on Sinu arvates Eesti elus hästi? Kirjuta meile aadressile vihje@goodnews.ee 

Head Uudised GoodNews