1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hästi, Eesti!
  5. VIDEO! Jüri Aarma: tahan üles leida inimesed, kes koos minuga arvavad, et Eestis on hästi
VIDEO! Jüri Aarma: tahan üles leida inimesed, kes koos minuga arvavad, et Eestis on hästi

VIDEO! Jüri Aarma: tahan üles leida inimesed, kes koos minuga arvavad, et Eestis on hästi

Täna õhtul algusega kell 20.45 alustab Tallinna Televisioonis koostöös heade uudiste portaaliga GoodNews uus telesaade „Hästi, Eesti!“, mis räägib Eestimaa väärtustest ja eestlaste väärikusest.

Mis siis on Eesti elus hästi? Sellest räägivad teiste seas Jesper Parve, Artjom Savitski, Airi Vipulkumar Kansar, Priit Kolsar ja Karl Madis.

„Esimene ja kõige tähtsam asi, et on rahu,“ sõnab Eesti üks armastatumaid muusikuid Karl Madis selle kohta, mis just tema arvates on Eesti elus hästi. Airi Vipilkumar Kansar ütleb aga, et Eestis on hea lapsi kasvatada.

Priit Kolsar toob välja selle, et Eesti inimesed on siiski suhteliselt viisakad. „Ma ei pea muretsema selle pärast, et tuleb tsunami, juhtub midagi hullemat,“ lisab Jesper Parve. Artjom Savitski on väga rahul Eestimaa eluga, ainult et ilm võiks veidi parem olla.

„Hästi, Eesti!“ saates räägivadki Eesti inimesed sellest, mis on nende elus ja üldisemas plaanis Eesti elus hästi, mis teeb rõõmu ja pakub lootust. Saate keskmesse tuuakse ka meie aja kangelane – inimene, kes on korda saatnud midagi tähelepanuväärset, omakasupüüdmatut ja kes väärib kogu eesti rahva sügavat kummardust.

„Hästi, Eesti!“ esimene saade on Tallinna TV eetris juba täna õhtul algusega kell 20.45. Saadet juhivad Jüri Aarma ja Artur Raidmets.

Head Uudised GoodNews