1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab varsti tuttavalt
  5. VIDEO! Näosaatega liitub Karmo Nigula! Saa tuttavaks!
VIDEO! Näosaatega liitub Karmo Nigula! Saa tuttavaks!

VIDEO! Näosaatega liitub Karmo Nigula! Saa tuttavaks!

TV3s startis „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Sel hooajal annavad aga kohtunikud osalejatele igas saates punkte ning kõige väiksema punktiskooriga osaleja peab saatest lahkuma. Teisest saatest pidi lahkuma Marta Arula ning tema asemele astub sel pühapäeval võistlustulle Karmo Nigula!

Karmo on 26-aastane ja pärit Paidest. Igapäevaselt töötab ta Eesti Draamateatris näitlejana. Muusikaga tegi noormees algust keskkoolis. „Meil oli vokaal-instrumentaalansambel „Ühe õhtu kvartett“. Esitasime „Amor Trio“ repertuaari kuulunud lugusid.“ Samal ajal käis Karmo ka VHK teatriklassis ja hiljem astus Lavakunstikooli. Kui tiheda graafiku vahele peaks tekkima pikemaid pause, meeldib Karmole reisida. Mis aga plaanib Karmo võidu korral võidurahaga teha? „Eks ma seda ikka targalt kasutaksin, hetkel ei mõtle selle peale, aga kindlasti läheks see ennast harivate eesmärkide hüvanguks.“

Lisaks näosaate aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel. „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ ootab kaasa elama kõiki juba pühapäeval kell 19.30 TV3s!

Head Uudised GoodNews