1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Video! Norra ja Rootsi tipud tulevad Eestisse Disco Workshop Weekendile
Video! Norra ja Rootsi tipud tulevad Eestisse Disco Workshop Weekendile

Video! Norra ja Rootsi tipud tulevad Eestisse Disco Workshop Weekendile

Tähtvere tantsukeskuses toimub 20.-21. aprillini diskotantsu nädalavahetus, kuhu tulevad tunde andma väga edukad Peter Kjärsgård Rootsist ning Julie Sofie Wichmann ja Aron Bye Norrast.

Peter on tantsuga tegelenud 20 aastat. Võistlema hakkas 10-aastaselt, esimene välismaine võistlus oli viis aastat hiljem. Ta on Rootsi meister, Põhjamaade meister ja võitnud mitu medalit välismaistel võistlustel. 2017. aastal lõpetas võistlemise ja on nüüd täiskohaga tantsutreener, põhistiiliks disko.

Julie Sofie Wichmann on valitsev diskotantsu maailmameister individuaalses ja duode arvestuses.

Aron Bye on õppinud freestyle disco jazz’i ja slowdance’i, samuti tegelenud jazz’i, contemporary, balletti ja hip-hopiga. Treeneritööd alustas ta juba 15-aastasena. Ta on Norra, Euroopa ja maailmameister. Hetkel töötab ta treenerina Norra parimas diskostuudios Studio1.

Oodatud on nii algajad kui ka avatud klassi diskotantsijad. Trennid toimuvad kahes (suure osaluse juures kolmes) saalis eri tasemetele / vanustele.

Võimalik on osta treeneritelt eratunde (ka duodele). Vastavalt soovijatearvule võivad mõned eratrennid toimuda juba 19. aprillil.

Kes pelgab Tartusse sõita, siis 5 euro eest saab mugavalt tantsukeskuses ka ööbida.

Head Uudised GoodNews