1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Tõelised fännid! Fännid tegid Alen Veziko laulu „Lõpuks leidsin Sind“ versioonist muusikavideo
VIDEO! Tõelised fännid! Fännid tegid Alen Veziko laulu „Lõpuks leidsin Sind“ versioonist muusikavideo

VIDEO! Tõelised fännid! Fännid tegid Alen Veziko laulu „Lõpuks leidsin Sind“ versioonist muusikavideo

Muusik Alen Veziko fännid tegid oma lemmikartistile kingituse, luues tema populaarsele kaverile „Lõpuks leidsin Sind“ oma video.

Mõne aasta eest tekkis Alenil mõte võtta kontserdikavasse kellegi teise lugu, panna see omasse võtmesse ja stiili ning selleks saigi eelnimetatud Pearu Pauluse lugu. „Lõpuks leidsin Sind“ sai ka Alen Veziko tänavuse suvise kontserttuuri nimilooks.

Video loomine sai alguse siis, kui pärast loo ilmumist kirjutas Alenile tema fänn Tarmo Pihelgas, kes teatas, et talle meeldib artisti muusika ja ta soovib teha laulule „Lõpuks leidsin Sind“ ka video. Alen tunnistab, et ise seda teha pole tal tahtmist olnud ja pealegi pole sellistel videotel Eestis erilist väljundit. Paljudel üritustel filmimas käiva Tarmo pakkumise aga võttis ta vastu ja bänd tuli üheks päevaks Tartumaale Reola kultuurimajja filmimiseks kokku.

Loo tänavakaadrid on filmitud Tartus ja esinemine eelnimetatud kultuurimajas. „Mulle meeldis video kontseptsioon, kus vaheldumisi on kasutatud mustvalgeid bändi ja värvilisi story kaadreid,“ ütleb Alen. Videos nähtav armunud paar on paar ka reaalses elus, nad käivad tema kontsertidel, seetõttu tulid nad Alenile meelde ka video tegemiseks valmistumisel. Kahe noore kokkusaamise lugu on sarnane klipis nähtavale ja sõnumgi on selline, et teatud asjad elus lihtsalt juhtuvad.

Mis puutub loosse „Lõpuks leidsin Sind“, siis see on raadiote ja telekanalite edetabelites endiselt tegija. Alen ütleb, et see laul ja kogu „2 Quick Starti“ repertuaar meeldisid talle juba teismeliseeas ja see saigi kaveri loomisel aluseks. „Minu versiooni kohta võib öelda, et see on kaua tehtud kaunikene, aga tulemus mulle meeldib ja hea, et see meeldib ka kuulajatele,“ räägib Alen, kes võõraid lugusid väga tihti ei esita. „Seetõttu võtsin vastu ka pakkumise teha sellest loost video, sest see tõstab laulu väärtust,“ lisab Alen. Tema ja Pearu Pauluse versioonide võrdlust muusik ei tee, täpsustades vaid, et „2 Quick Start“ teeb tantsulist lugu, tema lugu on naturaalsema ja popilikuma kõlapildiga.

Vaata videot!

Head Uudised GoodNews