1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Vaata, mida toob Kanal 2 uus hooaeg
VIDEO! Vaata, mida toob Kanal 2 uus hooaeg

VIDEO! Vaata, mida toob Kanal 2 uus hooaeg

Foto: Erlend Štaub

Täna „Kodutundega“ algav Kanal 2 uus telehooaeg pakub unustamatuid elamusi, sest vaatajate ette jõuab aasta meelelahutussaate „Väikeste hiiglaste“ uus särav hooaeg, kuulsuste räpishow „Legendide lahing“ ja Tuuli Roosma pere eksootiline seiklus „Meie aasta Iraanis“.

Kanal 2 telekevade lükkab täna kell 20 käima „Kodutunde“ uus, järjekorras juba 15. hooaeg. Algaval nädalal naasevad ekraanile aga paljud teisedki telelemmikud, sh kolmapäevane menusari „Pilvede all“ ja reedesed ergutajad „Kuldvillaku“, „Nädalalõpp Kanal 2ga“ ja Roald Johannsoni näol. Nädala pärast, 5. märtsil ootab vaatajaid taaskohtumine Eesti värvikaima vallavanemaga komöödiasarjas „Naabriplika“, samuti on uute osadega ekraanil tagasi nii komöödiasari „Köök“ kui ka põnevussari „Siberi võmm“.  Meeldejäävaid elamusi pakuvad Kanal 2s sel kevadel aga ka mitu täiesti uut telesaadet.

MEIE AASTA IRAANIS – pühapäeviti kell 19:35

Juba sellest pühapäevast, 4. märtsist saab Kanal 2 ekraanil kaasa elada Eesti kõige armastatuma teleperekonna – Tuuli, Arbo, Andrese ja Kristjani – uuele seiklusele. Siberi, Hiina ja Austraalia järel võtab Tuuli Roosma pere sel korral sihiks Iraani, mis pakub varasemast sootuks erinevat kultuurilist elamust koos oma kombestiku ja tavadega. Kuidas saadakse hakkama islamivabariigis, kus naistele on lubatud poole vähem kui meestele?  Pühapäevane avaosa lükkab käima seikluse, kuhu jagub meeldejäävaid kohtumisi, aga ka argiseid väljakutseid ning „Meie aasta“ sarjadele nii iseloomulikku humoorikat pere-elu.

 

VÄIKESED HIIGLASED – alates 8. märtsist, neljapäeviti

Aasta meelelahutussaate tiitliga pärjatud „Väikesed hiiglased“ naaseb Kanal 2 ekraanile täis värsket energiat ja uusi tegijaid juba neljapäeval, 8. märtsil. Üle Eesti avastatud andekad Eesti lapsed näitavad sel kevadel taset uskumatute tantsusammude ja lauluhäälega, aga võluvad nii kohtunikud kui televaatajad ära ka oma särava iseloomu ja julgusega. Pisikesi talente hakkavad sel kevadel toetama Daniel Levi Viinalass ja nüüd uut rolli prooviv Ott Lepland, täiesti uute tegijatena aga Getter Jaani, Hanna Martinson ja Mart Müürisepp. Värsked tuuled on ka kohtunike koosseisus, kus Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval võtab sel korral koha sisse Tanel Padar.

Foto: Erlend Štaub

LEGENDIDE LAHING – alates 11. märtsist, pühapäeviti

Kes on Eesti ägedaim riimiseadja ja kelle sõna tabab täpselt kümnesse? Seda hakkab välja selgitama uus lõbus teleshow „Legendide lahing“ pühapäeval, 11. märtsil. Rahvusvahelisel menuformaadil „Drop the Mic“ põhinev show toob stuudiopubliku ja televaatajate silme alla humoorikad räpilahingud Eesti staaride vahel, kes räppimisega sel moel pole varem kokku puutunud. Igas saates lähevad vastamisi kolm paari, et tabavate riimidega öelda, mida nad oma vastasest arvavad.  Et algajad räppijad ikka parimad nõksud omandaksid, on neile toeks Genka (Henry Kõrvits) ja Chalice (Jarek Kasar) ning saatejuhina võtab ohjad enda kätte Grete Klein.

KOLM MEEST JA BEEBID – alates 7. märtsist, kolmapäeviti

Lustakas eksperiment „Kolm meest ja beebid“ toob kolmapäevast, 7. märtsist Kanal 2 ekraanile kolm töökat pereisa Ersto, Peetri ja Andre, kelle argipäevad on seni möödunud tööl käies. Laste kasvatamine on jäänud seni nende kaasade kanda, nüüd panevad mehed end täiskohaga isadena proovile. Kanal 2 lustlikus saatesarjas saab kaasa elada meeste ponnistustele kõikvõimalike argiste teemadega – isade õlul on laste toidukorrad, päevade planeerimine, vaba aja tegemised. Väljakutseid ja humoorikaid üllatusi jagub meestele pidevalt, sest lapsed on just parajas vanuses, et isad oma tujude ja tahtmistega korralikult ümber sõrme keerata.

Foto: Liis Treimann

THE VOICE – AMEERIKA HÄÄL – alates 11.03, pühapäeviti

Kanal 2 pühapäevase meelelahutusprogrammi üheks tähtsündmuseks on ka ülimenuka rahvusvahelise teleshow „The Voice“ Eesti televaatajate ette jõudmine. Erinevalt paljudest teistest staariotsingust on selles shows kõige aluseks hääl – just hääle põhjal, inimest nägemata, tehakse esmaotsus, kes saates edasi pääsevad ja järgmistes ringides võistlema hakkavad. Unikaalne ja kaasahaarav formaat lööb laineid üle maailma ja tänaseks on teleshowd toodetud juba mitmekümnes riigis Venemaast Brasiiliani.  Kanal 2 toob ekraanile jõuab formaadi kõige edukama Ameerika versiooni ja selle kõige värskema, 13. hooaja, kus järgmist suurt lauljat hakkavad otsima muusikamaailma tipud Miley Cyrus, Jennifer Hudson, Adam Levine ja Blake Shelton.

VÕMM JA SELGELTNÄGIJA – tänasest igal argipäeval kell 15:00

Kõrvuti kodumaiste menusarjade ja suurte teleshowdega pakub Kanal 2 uut ka päevases teleprogrammis. Täna kell 15:00 stardib Kanal 2s uus lustakas detektiivisari „Võmm ja selgeltnägija“, mis viib pealtnäha unisesse Ukraina linna, kus toimub pidevalt midagi kummalist. Küll kaovad seal inimesed ja asjad, küll leitakse keegi surnuna. Just sellise segaduse keskmesse satub major Amosov, kes töiste erimeelsuste tõttu sunnitakse pealinnast lahkuma. Provintsilinnas seisab uurija silmitsi uue töö ja keeruliste töökaaslastega ja nagu sellest oleks veel vähe, ristuvad majori teed kauni Elenaga, kes on tuntud oma müstiliste võimete poolest.

ESMAKOHTINGUD – argipäeviti kell 17:30

Päevasele põnevusele lisaks üllatab Kanal 2s sel kevadel ka lõbusate pimekohtingutega. Humoorikas tõsielusarjas „Esmakohtingud“ saavad kokku paarid, kes teineteist pole varem kohanud – mõne vahel süttib kohe säde, teised tunnevad ebamugavust ja mõnede puhul võib see kohting ka lootusetult lörri minna.

EBAREAALNE – alates 7.03, kolmapäeviti

Aastat alustanud tippsarjad „Suured väiksed valed“ ja „Langenud naised“ on Kanal 2s tänaseks lõppenud. Küll saab 7. märtsist nautida täiesti  uut vürtsikat draamasarja „EbaReaalne“.  Eestlastelegi tuntud tõsielusarjast „Poissmees“ inspiratsiooni saanud draamasarja  sündmused keerlevad teletelgitagustes toimuva ümber. Sarja keskmes on „Poissmehele“ sarnane võtteplats, kus reitingu nimel mahhineeritakse osalejatega, kaamera taga lahvatavad draamad ja omavahelised pinged kulmineeruvad kaosega. Kanal 2 ekraanile jõuab kahele Emmyle nomineeritud sarja avahooaeg, USAs stardib homme sarja kolmas hooaeg ja töösse on antud juba ka neljas hooaeg.

Vaata ka Kanal 2 kevadhooaja treilerit! 

Head Uudised GoodNews