1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEOD! “Pühapäev Sepoga” hakkab otsima õiget Eesti kodu!
VIDEOD! “Pühapäev Sepoga” hakkab otsima õiget Eesti kodu!

VIDEOD! “Pühapäev Sepoga” hakkab otsima õiget Eesti kodu!

sepogaTV3 naljasaade “Pühapäev Sepoga” hakkab otsima õiget Eesti kodu! Milline üllatus! Kas tõesti Paavo Paping elab limusiinis?

Võib-olla kujutasite ette, et Paavo astub välja õigele ärimehele omasest majast või korterist, aga ei. Paavo koduukseks on hoopis limusiiniuks!

Vaata eksklusiivset klippi õhtusest “Pühapäev Sepoga” saatest!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=723433″]

TV3 naljasaate “Pühapäev Sepoga” üks peategelasi on Paavo Paping, kes väidab end olevat Maaritsast, kuid mis koht see Maaritsa õigupoolest on? Seitsmesed käis uurimas ja nagu selgus, on lisaks Paavole seal teisigi naljahambaid. Pidu ja pillerkaar tundub seal ööpäevaringselt käivat, sest kohalike sõnul õitseb seal nii äri, ringleb raha ning ööelu on vägagi kirev.

Kas Paavo polegi siis õige ärimees? Või on hoopis limusiin just õige ärimehe õige kodu? “Seitsmesed uudised” käisid uurimas, kas kodukandi elanikud ka multifunktsionaalset ärijõmmi tunnevad.

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=721866″]

Sellel nädalal külastas TV3 Lõuna-Eestis asuvad Maaritsat, kus Paavo väidetavalt tegutseb. Kohalikud teadsid Paavot küll, aga tõdesid kurvastusega, et mees näitab kodukohas üsna vähe nägu. Mis põhjusel Paavo enam Maaritsas ei käi, sellest räägib ta kohe ise. Vaata videot!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=722634″]

Head Uudised GoodNews