1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Yung $emper, Manna ja Rom avaldasid video “Tagasi ei pööra”
Yung $emper, Manna ja Rom avaldasid video “Tagasi ei pööra”

Yung $emper, Manna ja Rom avaldasid video “Tagasi ei pööra”

Noored muusikud Yung $emper ja Manna (kellel alles ilmus koos Reketiga singel “Aegluubis”) avaldasid koostöös räppar ROM-iga muusikavideo loole “Tagasi ei pööra”, mis räägib takistuste ületamisest ja eneseväärtustamisest hoolimata ümbritsevate inimeste skeptilisusest.

“Tahtsime näidata noortele, et nende mõtted ja visioonid ei ole mõttetud ega väiksemad kui ükskõik kelle omad,” kommenteerib Manna (kodanikunimega Maria Annabel Vainumäe). “Kõik on võimalik, kuid kui on tahet, siis peab olema ka julgust.”

Kõnealune laul sündis TVPlay supertalendikonkursi raames, mille finaali jõudsid andekad noored Manna, Yung $emper (kodanikunimega Johannes Veike) ja Reigo Metsik. “Otsustasime teha inspireeriva loo. Kõige õigem hääl refrääni jaoks tundus olevat ROM. Kuna ma olen temaga varem juba ühe muusikavideo raames koostööd teinud, teadsin, et kõik läheb sujuvalt,” räägib projekti sünnist Reigo.

Lõpetuseks lisab Manna: “Konkurssi me küll ei võitnud, kuid sellest hoolimata olen oma tiimi üle väga uhke ja leian, et suurim auhind on pigem teadmine, et keegi saab sellest laulust tuge või teadmise, et ta ei ole üksi.”

Muusikavideot aitas filmida noor youtuber Karl-Gustav Kurn. Monteerimise ja efektide eest kandis hoolt 16-aastane Reigo Metsik.

Head Uudised GoodNews