1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti armastatuima telesarja “Pilvede all” uus hooaeg alustab täna Kanal 2s!
Eesti armastatuima telesarja “Pilvede all” uus hooaeg alustab täna Kanal 2s!

Eesti armastatuima telesarja “Pilvede all” uus hooaeg alustab täna Kanal 2s!

Täna kell 21:30 naaseb Kanal 2 ekraanile konkurentsitult vaadatuim draamasari “Pilvede all”. Pireti, Mari ja Kertu elud on saanud uued suunad – ikka ja jälle on  saatusel neile üllatusi varuks!

Eesti vaadatuim telesari jätkab juba seitsmenda hooajaga! Piret, Mari ja Kertu on kasvanud ja muutunud, kuid nad on ikka nemad ise – kolm õde, kes peavad hakkama saama naistele nii omase meelemuutuse, keeruliste suhete, karjääri ja eluliste valikutega.

Aastake on möödas ja Kertu (Liis Haab) laps kannab juba kaela. Naine otsustab ülikooli astuda, aga see toob kaasa lisaks koolipingele ka olukordi, mis sugugi Kertu abikaasala Erikule (Indrek Sammul) ei meeldi.

Piret (Inga Lunge) töötab sotsiaalministeeriumis, kus märkamatult leiab endale ka sõbranna (Liis-Katrin Avandi), keda tal pole kunagi olnud. Kui seni on Piret pendeldanud meeste vahet, kes tema armastust anuvad, siis nüüd leiab ta end olukorrast, kus tema huviorbiiti sattunud mees laseb enda nimel pingutada.

Mari (Elisabet Reinsalu) on kodus tagasi, kuid ikka veel kummitavad minevikuvarjud tema ja Indreku (Vladas Radvilavicius) abielu.

Eesti vaadatuim draamasari “Pilvede all” on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 21:30, kohe pärast huumorishowd “Heeringas Veenuse õlal”.

Head Uudised GoodNews