1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno otsesaates on täna Toomas Kiho ja NOA tippkokad Tõnis Siigur ja Orm Oja
Hannes Võrno otsesaates on täna Toomas Kiho ja NOA tippkokad Tõnis Siigur ja Orm Oja

Hannes Võrno otsesaates on täna Toomas Kiho ja NOA tippkokad Tõnis Siigur ja Orm Oja

24. juuli otsesaates „Hannes Võrno 33 minutit“ annavad kõige värskema hetkeülevaate juhtkonna tellitud uurimise tulemustest ja olukorrast restorani NOA tippkokad Tõnis Siigur ja Orm Oja.

„Tõnis Siigur ja Orm Oja kuuluvad kõhkluseta Eesti tippkokkade absoluutsesse paremikku. Need mehed teevad köögis midagi muud kui lihtsalt kõhutäidet. Nad materialiseerivad klassikalise muusika toiduna ja serveerivad tippkultuuri taldrikul. Ma tahan teada, kuidas sai juhtuda selline asi nagu eelmisel nädalal tulnud uudis, ja kuna ma olen alati usaldanud iga suutäit, mida nad serveerivad, ei kahtle ma nende sõnade tõsiduses,“ ütles Võrno.

„Saate kolmas külaline Toomas Kiho on andnud nõu mitmetele Eesti peaministritele ja ka presidentidele. Ma austan väga tema pühendumist Eesti riigile ja rahvale ning tean, et just Toomas Kiho reaalainete doktorina, Akadeemia pikaajalise peatoimetajana ja EÜS-i taasasutajana väljendab kõige selgemini meie püsimajäämist ja iseseisvust täna ähvardavaid ohte,“ sõnas Võrno.

„Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 24. juulil algusega kell 21.30.

Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews