1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Võsu Rannafestivali peaesinejaks on maailmakuulus Rudimental
Võsu Rannafestivali peaesinejaks on maailmakuulus Rudimental

Võsu Rannafestivali peaesinejaks on maailmakuulus Rudimental

Suve meeleolukaim rannapidu Võsu Rannafestival – Power on the Beach 2018 toimub sel suvel taas ning on esmakordselt kahepäevane – 27-28. juulil täidab parim tantsumuusika taaskord Lääne-Virumaa populaarse suvituspaiga. Kahel päeval astuvad rannalavale mitmed tuntud artistid nii kodumaalt kui ka mujalt maailmast. Peaesinejana külastab sel aastal Võsu Rannafestivali maailmakuulus Rudimental! Kohal on ka Power Hit Radio – õhtujuhiks Andres Puusepp ning raadiokuulajateni toob peo otse-eetris Andres Aljaste.

Kahel päeval astuvad rannalavale mitmed tuntud artistid nii kodumaalt kui ka mujalt maailmast.

Kahest peaesinejast on välja kuulutatud üks – neljast produtsendist ja DJ-st koosnev Inglismaa kooslus Rudimental! Nende tähelend sai alguse 2012. aastal, kui nad avaldasid koostöös John Newmaniga loo “Feel The Love”, mis jõudis UK singlimüügi tabeli esimesele kohale. Sellele järgnesid globaalsed superhitid “Not Giving In” ning samuti UK tabeli kõrgeimale poodiumikohale tõusnud “Waiting All Night”. Nende debüütalbumit “Home” saatis samuti meeletu müügiedu ja see jõudis UK albumimüügi tabeli esimesele positsioonile. Rudimentali teine stuudioalbum “We The Generation” avaldati 2015 aastal. See sisaldab teiste hulgas ka koostöös Ed Sheeraniga valminud hitte “Lay It All On Me” ja “Bloodstream”.

Rudimental on olnud nomineeritud mitmetele olulistele muusikaauhindadele, teiste hulgas MTV Europe Music Awards ja Brit Award. Viimaselt viisid nad koju ka parima Briti singli trofee. Nad on oodatud külalised maailma suurimate festivalide pealavadel ning nende energilised show’d on publiku poolt kõrgelt hinnatud terves maailmas. Ülemöödunud aastal astusid nad üles ka Weekend Festival Balticu pealaval.

Rudimental on oodatud külalised maailma suurimate festivalide pealavadel ning nende energilised show’d on publiku poolt kõrgelt hinnatud terves maailmas.

Kahe päeva jooksul astuvad lavalaudadele veel mitmed Eesti kui ka külalisesinejad Mr Belt & Wezol (NL), Tanel Padar, Alex Mattson (FIN), Shanon, Karl-Erik Taukar Band, Liis Lemsalu, Arop, Indrek Ventmann, Pu´r Mudd ning Vaje´. Mõlemal päeval on ka afterparty’d ööklubis “Seitsmes taevas”, kus on DJ-deks Andres Aljaste ning Kristjan Kaunisaar.

Õhtujuht Andres Puusepp on ürituse eel põnevil.

„Mul on hea meel, et ühel laval saavad kokku tuntud artistid nii Eestist kui ka välismaalt – nende kooslus teeb kindlasti sellest üritusest parima rannapeo sel suvel!” kommenteeris Puusepp.

Andres Aljaste teeb meeldejääva otseülekande ka Power Hit Radio eetris ning seda mõlemal päeval.

“Olen põnevil, sest saame olla publikule ühtlasi väga lähedal ning peo korralikult käima tõmmata ning samuti pakkuda ka raadiokuulajatele seda võimsat elamust läbi radio otse-eetri,” sõnas Aljaste.

Mõnusad toidud, kosutavad rannajoogid, parim seltskond, artistid, elamused ja imekaunid Amici tantsutüdrukud – seda kõike pakub Võsu Rannafestival Power on the Beach 27. ja 28. juulil Võsu rannas!

Esimesed soodushinnaga piletid on alatest 16.05 saadaval Piletilevis.

Head Uudised GoodNews