1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Anett andis välja singli minialbumilt
Anett andis välja singli minialbumilt

Anett andis välja singli minialbumilt

Anett andis välja singli “All Over Again”, mis edastab süübimist kaasaegsesse elektroonilisemasse souli.

Anett, kes on läbi aastate kirjutanud ja esitanud muusikat nii indie-ansambliga Wilhelm kui ka andnud aasta tagasi koostöös NOËPi ja Jonas Kaarnametsaga välja popiga flirtiva singli “Don’t Pretend”, vaatab uues loos sumedamasse suunda.

Lugu räägib Aneti sõnul enda taasleidmisest ja avamisest uutele algustele: “Kirjutasin selle loo ajal, kui tundsin, et olin emotsionaalselt madalseisus, väga endasse tõmbunud ja matnud ennast tööde ja tegemiste alla. Olin vaikselt eemaldunud sõpradest, lõiganud end välja sotsiaalsest elust. See oli hetk iseendaga, et mõtestada lahti, miks kõik selliseks kujunenud oli. Loo kirjutamine oli kui olukorra tunnistamine ja kõva häälega välja ütlemine – raputas mind sellest seisust välja tulema,” lisab ta.

Loo sõnade ja muusika autor on Anett, produtsendina toeks multiinstrumentalist-produtsent Carl Tuulik aka Joshua Stephenz.

“All Over Again” kuulutab välja Aneti debüütalbumi, mis ilmub maikuus EP- ehk lühialbumiformaadis. Juba pühapäeval, 21. aprillil saab vastilmunud singlit ja Aneti kogu uut muusikat kuulda Jazzkaarel.

Head Uudised GoodNews