1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plaza teeb otseülekande Take Thati juubelikontserdist
Coca-Cola Plaza teeb otseülekande Take Thati juubelikontserdist

Coca-Cola Plaza teeb otseülekande Take Thati juubelikontserdist

Laupäeval, 8. juunil tähistab popansambel Take That 30. juubelit suure kontserdiga Cardiffi staadionil, millele saavad ka kõik siinsed fännid kaasa elada Coca-Cola Plaza kinolinale toodava otseülekande näol.

Kontsert „Take That: Greatest Hits Live“ on bändi kauaoodatud ja menuka Suurbritannia tuuri viimaseks kontserdiks, millega tehakse meelelahutuslik rännak läbi menubändi küllaltki pika muusikaajaloo. Kaasakiskuval ja värvikal kontserdil kõlavad bändi viimase kolme kümnendi suurimad hitid, nagu „Back For Good“, „Patience“, „How Deep Is Your Love“ ja ka lood viimaselt albumilt „Odyssey“.

Briti ansambel Take That moodustati juba aastal 1989 viie liikmega, kellest seni tegutsevad koos Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Owen. Algsest grupist on lahkunud superstaar Robbie Williams ja Jason Orange. Siiski on bändi originaalliikmed kokku tulnud ja esinenud ka hiljem.

Bänd läks küll laiali aastal 1995, kuid tuli kümme aastat hiljem taas kokku ja hakkas uut materjali salvestama.

Suurkontserdi „Take That: Greatest Hits Live“ otseülekanne linastub parima võimaliku helisüsteemiga Coca-Cola Plaza Isense’i saalis. Ülekande pikkuseks on 2 tundi ja 30 minutit.

Head Uudised GoodNews