1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. COLDHARBOUR NIGHT AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu Sind kaasa haarab!
COLDHARBOUR NIGHT AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu Sind kaasa haarab!

COLDHARBOUR NIGHT AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu Sind kaasa haarab!

COLDHARBOUR NIGHT AFTERMOVIE! Vaata videot ning tunne, kuidas pidu Sind kaasa haarab!Kuumimad peod toob teieni EDM Estonia! Unusta sügisene jahe ilm, sest läbi video viime Sind sooja tantsustaali, kus köetakse kuumaks kõigi peol osalejate kehad!

VIDEOMEENUTUS! 06.09.2104  EDM Estonia & Power Partyzone esitlevad: Coldharbour Night: Markus Schulz, Beat Service, Khomha.

USA number 1 DJ Markus Schulz käis Eestis!
Esimest korda esines Eestis üks populaarseim rahvusvaheline DJ, kuulus raadiosaate «Global DJ Broadcast» juht, muusik ja produtsent Markus Schulz.

Sündmuse peakorraldaja EDM Estonia pani taaskord seljad kokku Eesti number 1 tantsumuusika raadiojaamaga Power Hit Radio ning nihutas piire ja tõstis elektroonilise tantsumuusika lati Eestis veelgi kõrgemale, kui 6. septembril astus klubis Factory kõikide ette elav legend ja tantsumuusika pioneer, juba 24 aastat muusika produtseerimisega tegelenud USA number 1 DJ Markus Schulz.

Koos selliste tippnimedega nagu Armin van Buuren, Tiesto ja Ferry Corsten võib julgelt ka 39-aastast Markus Schulzi pidada üheks tantsumuusika teerajajaks. Lisaks sellele peetakse teda ka tänu oma singlitele, erinevate festivalide ja klubishow´de etteastetele ning oma väga kõrgelt hinnatud raadioshow´le „Global DJ Broadcast“ ka üheks peamiseks USA EDMi revolutsiooni eestvedajaks. Tänu oma suurepärastele muusikalistele oskustele on Markusel õnnestunud koostööd teha ka selliste staaridega nagu Depeche Mode, Madonna, 30 Seconds To Mars ning Fatboy Slim.

Viimase 10 aasta jooksul on Schulz pannud kokku ainult temale omase hübriidse sound’i trance, house ja progressive muusika erinevatest elementidest. 2008. aastal sisenes Markus mainekasse DJ MAG TOP 100 edetabeli esikümnesse, kus järgnevad 4 aastat oma seni kõrgeimal 8. kohal platseerus. Markuse karjäär sai tõelise hoo sisse 2004. aastal, kui ta liitus tantsumuusika ühe kõige suurema agentuuriga David Lewis Productions, mis on koduks väga paljudele tippartistidele. Alates sellest ajast on tema osalemine maailma erinevatel festivalidel ja suurimatel klubishow´del rahva poolt ülimalt nõutud ning oodatud. Iga-aastaselt on teda võimalik kohata sellistel festivalidel nagu Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy, Creamfields, Global Gathering, Nature One, Transmission ning otseloomulikult kõikidel suurematel A State Of Trance maailmaturneedel.

Lisaks kõigele on Markus Schulz tuntud oma“open-till-close“ 6-8 tunniste settidega, mida on võimalik eksklusiivselt näha sellistes klubides nagu Space Miamis, Avallon Los Angeleses ning Amnesia Ibizal. Pärast 2013. aasta kurikuulsaid „back-to-back“ sette Ferry Corsteniga teatasid mehed, et astuvad lisaks sooloetteastetele edaspidi üles ka eksklusiivselt kahekesi ning andsid uuele tandemile nime New World Punx – projekti on siiamaani saatnud meeletu edu ning enamus show´sid on välja müüdud!

Üritus toimus koostöös Eesti parima tantsumuusika raadiojaamaga Power Hit Radio. Lisaks otseülekandele 6. septembril oli Power PartyZone’is võimalik kuulata Markus Schulzi raadiosaadet Global DJ Broadcast, Beat Service Radiot ning ka spetsiaalselt kokku pandud EDM Estonia podcasti, samuti ka eksklusiivseid intervjuusid artistide ning korraldajatega.

Tööpäev- või nädal on läbi ja tahate kogunenud pinged kuhugi maandada, kuid tekib küsimus: kuhu sammud seada või auto esituled suunata? Kui teete valiku uudse ööklubi Factory kasuks, pole pettumust küll vaja karta. Teis ärkav peoloom võib küsida: mis koht see on, kas mingi tehas või? Jah, sest kui keegi ütleb: “Läheme tehasesse pidu panema!”, ei pruugi tegu olla naljaga, vaid karm klubiõhtute asjatundja on sihikule võtnud kummi- ja mänguasjade tehase vana hoone Madara tänaval, mis pakub juba aastaid melu lõbutsejatele ja kunstirahvale.

Vähem kui aastajagu lõbutsejaid pöördesse ajanud Factory on ära teinud hulga erinevaid klubimuusikaüritusi. Selles on kõlanud vene bändide pakutud meloodiad ning oma sarmi näidanud ka X-factori võitja, kuningliku nimega James Arthur Inglismaalt. Elektroonilise tantsumuusika tipud Markus Schulz, Gareth Emery, Grind’i kutsel klubi väisanud Noisia – need on nimed, mis juba Factorys ülesastunute nimistus. Ootamas on kohtumised tegijatega nagu Silentium Empire ja Broken Tempo.

Paljude lemmikuks kujunenud Club Factory ei pea enam esinejate leidmiseks palehigis telefoninuppe klõbistama ega e-kirju toksima, sest artistid ja promootorid leiavad klubi meelelahutusmaastikul juba ise üles.

Uus hooaeg on toomas palju erilist, kuid suurimad plaanid peitugu veel üllatuste varudes.

Kui soovid kogeda tõelist, paljudest filmi- ja videoklippidest nähtud ööklubide melu, siis leiad selle Factory´st!

VAATA KINDLASTI VIDEOT NING SAA OSA PARIMAST PEOST!

JÄRGMISTE TÕELISELT TASEMEL PIDUDENI!

Koge oma elu kuumimaid pidusid  Club Factory’s Madara 22a, Tallinn!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!
Tasemel pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews