1. Avaleht
  2. Melu
  3. Eesti bänd Intrepid läheb kuuks ajaks Euroopa tuurile
Eesti bänd Intrepid läheb kuuks ajaks Euroopa tuurile

Eesti bänd Intrepid läheb kuuks ajaks Euroopa tuurile

Ansambel Intrepid läheb koos tuntud Ameerika death metal bändide Monstrosity ja Originiga Euroopa tuurile – 6. jaanuaril 2023 algaval tuuril antakse 20 kontserti 10 riigis.

Enne Euroopa tuuri algust on bändil vaja aga Eesti tuuriga ühele poole saada – võimalik on neid enne aasta lõppu näha veel Pärnus, Tallinnas, Narvas ning Rakveres.

Foto: Heleri Keeman

“See tuur on igatepidi meie sihikindluse ja attitude tulemus. Te ei kujuta ette kui õnnelikud me kõik oleme, et meile on lõpuks antud võimalus end tõestada nii tasemel bändide kõrval. Ja nüüd, raisk, tõestame ka!” ütleb kitarrist Simo Atso.

Meile on lõpuks antud võimalus end tõestada nii tasemel bändide kõrval. Ja nüüd tõestame ka.

“Sellegipoolest ei suuda ma siiani uskuda, et see kõik nii kähku on juhtunud. Kuidas on meie bändi logo Monstrosity ja Origini omadega samal plakatil? Justkui kujundaja oleks midagi segamini ajanud.”

Trummar Madis Kaljurand lisab: “Olen ka siiani sõnatu. Kuidas üldse reageerida, kui põhimõtteliselt kästakse päevapealt asjad pakkida? Meie suurim unistus saab teoks. Ja see, et see nende bändidega koos toimub; maailm on väga väike.”

Foto: Massive Music

Monstrosity, kes on muuseas tuntud kui Cannibal Corpse solisti George “Corpsegrinder” Fisheri esimene bänd, tähistab tuuriga oma debüütalbumi “Imperial Doom” 30. juubelit. Origin keskendub aga oma kõige värskemale üllitisele, “Chaosmos”-

Juba sel nädalavahetusel on aga Intrepidit võimalik mängimas näha Pärnus kultuuriklubis Garaaž ning Tallinnas klubis Tapper, kus toimub loomade varjupaiga toetuseks toimuv üritus “Shelter Helper”

Pärast novembri lõpus toimuvaid Narva ja Rakvere kontserte saab bänd kuu aega hinge tõmmata, et siis jaanuari alguses Šveitsi lennata, kus neid ootab tuuribuss. 20 kontserti antakse Saksamaal, Hollandis, Inglismaal, Belgias, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Itaalias, Austrias ning Šveitsis.

Tagasi koju jõuavad muusikud jaanuari lõpus ning peatselt peale seda asuvad nad Elmu Värgi juurde andma lõplikku lihvi järgmisele albumile.

Head Uudised GoodNews