1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA GALERIID! Eesti esimene teismeline rahaboss tutvustas end presidendisviidis!
VAATA GALERIID! Eesti esimene teismeline rahaboss tutvustas end presidendisviidis!

VAATA GALERIID! Eesti esimene teismeline rahaboss tutvustas end presidendisviidis!

TV3 Teismeline rahaboss_esitlus_5 05 15 (4)Juba homme alustab TV3s uus sari „Teismeline rahaboss“, mille avaloos osalev perekond Teder on pärit Valgamaalt. Tänasel sarja esitlusel luksuslikus presidendisviidis oli vahva pere kohal ning tähelepanu keskmes säras peretütar Timea-Helen, kes on Eesti esimene teismeline rahaboss.

Radisson Blu Sky Hoteli presidendisviidis toimunud meeleolukal esitlusel vaadati homme avalikkuse ette jõudva sarja avaosa ning räägiti, mida noore rahabossi juhtimisel läbitud kuu peres muutis. Timea-Helen tunnistas, et sarjas osalema õhutas teisi just tema ning saadud kogemus tasus end kuhjaga ära. Neiu andis ka kohe mõned soovitused, mis rahaasjus marjaks ära kuluvad – näiteks panna igakuiselt mustadeks päevadeks raha kõrvale ning mõelda uute asjade ostmine alati hoolega läbi.

TV3 Teismeline rahaboss_esitlus_5 05 15 (2)„Teismelise rahabossi“ produtsendi Anti Reinthali sõnul oli perede valik sarja pikk protsess, mis kestis üle aasta ning kus osales ligi 5000 Eestimaa perekonda. Anti Reinthal tänab kõiki peresid, kes rahabossi-seiklusesse oma panuse andsid ning lubab, et vaatajal on sarja jälgida põnev, lõbus ja õpetlik. „Teismelise rahabossi“ režissöör Raivo Maripuu märkis, et TV3 kolmapäevaõhtutesse jõudva nelja loo osalejad on väga erineva tausta ja tarbimisharjumustega.

„Teismeline rahaboss“ on tõsieluline eksperiment, mille iga osa peategelaseks on teismeline, kelle kasutada jääb kuu aja jooksul perekonna kogu teenistus. Just lapse käes on võim kõiki otsuseid langetada ja raha kulutada või siis hoopis kokku hoida. Täiskasvanute ja laste kohad vahetatakse, sest lapsevanemad on ajutiselt taandatud lapse rolli ning peavad ootama, kui palju ja kas üldse neile taskuraha jagub.

„Teismeline rahaboss“ alustab TV3s homme kell 20.00.

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=606583″]

VAATA GALERIID!
Fotod: Triin Musting

Head Uudised GoodNews