1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAHVA VIDEO! „Naabriplika“ tegelased said kummalised rollid ja kutsuvad Sind laadale
VAHVA VIDEO! „Naabriplika“ tegelased said kummalised rollid ja kutsuvad Sind laadale

VAHVA VIDEO! „Naabriplika“ tegelased said kummalised rollid ja kutsuvad Sind laadale

IMG_6938_1Sel laupäeval toimub Järvamaal Esna külas “Naabriplika” järjekorras juba kolmas kevadlaat. Kohal on suurem osa „Naabriplika“ näitlejatest ja esmakordselt on võimalus sarja osatäitjaid oma silmaga nende “Naabriplika” rollides näha.

Laadal on harukordne võimalus kogeda nö päris võtteplatsi tunnet, sest alates kella 10st kuni keskpäevani astuvad kõik „Naabriplika“ tegelased üles oma tavapärastes rollides – Liisi on oma majas, napsitrallid istuvad bussijaamas, vallavanem jalutab prouaga küla vahel ringi, Varik patrullib ja Kröösmann müüb laadaplatsil pirukaid.

Naabriplika (30.04) Esna-TV (1)Laadal toimub palju muudki põnevat – näidatakse kino, „Naabriplika“ parimaid saateapse, tantsuks on kohal Pilistvere moosekandid. Ka lastele on mõeldud – kohal on batuut, näomaalijad, ponid. Laadal müüakse maitsvat talu- ja toidukaupa, käsitööd, istikuid, taimi ja muud põnevat. Korraldajate sõnul on ilmaennustus laupäevaks enam kui suurepärane – lubatakse päikesepaistet ja kuni 15 kraadi sooja.

Laadaga tähistatakse ka Esna küla 100. aastapäeva. 2015. aastal kandideeris „Naabriplika“ laat ka Järvamaa aasta teo tiitlile.

Laada reklaamimiseks on „Naabriplika“ näitlejate abil valminud naljakas klipp.

VAATA VIDEOT!

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=26243&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews